Last news in Fakti

4 Април, 2020 13:36 4 498 11

Жестоко убийство на жена потресе варненско село

  • ново оряхово-
  • убийство

Задържан е мъжът, с когото жертвата е живеела на семейни начала

Жестоко убийство на жена потресе варненско село - 1
Илюстративна снимка,БГНЕС

Жестоко убийство е извършено във варненското село Ново Оряхово, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Варна.

Жертвата е 44-годишна жена. Първоначално в полицията бил получен сигнал, че тя е изчезнала. Мъж съобщил, че сестра му Стоянка е в неизвестност от 23 часа на 31 март.

Часове, след като започнало разследване по случая, криминалистите разкрили, че жената е била убита. Тялото ѝ е било заровено в двора на семейната къща.

Задържан е мъжът, с когото жертвата е живеела на семейни начала. Двамата имали три деца. Убиецът е намерен на 2 април в землянка в гориста местност зад къщата с бутилка киселина, с която искал да се самоубие. Самоубийството е било предотвратено. Той е задържан и отведен в полицейското управление от криминалистите, където направил самопризнания.

35-годишният С.С. е криминално проявен и осъждан.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава под надзора на Окръжната прокуратура във Варна. На извършителя е повдигнато обвинение, като той е оставен в ареста.

От МВР и прокуратурата не съобщават причината за жестокото убийство. Прокуратурата ще внесе днес искане за определяне на най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо задържания.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Johansson

    8 5 Отговор
    Човека не е виновен, 👑 вируЗ е причината.
  • 2 Защо не

    15 3 Отговор
    Що не се е нагълтал и да се свършва... Какво ли да предпочитам - баща ми да е 20 г. в затвора понеже е убил майка ми и да му нося кахърите или да е умрял...
    Тия полицаи няма да се научат да помагат на хората...
  • 3 От как стана истерията със грипа

    12 2 Отговор
    От него са умрели най малко 😂😂😂😂😂от сичко друго измрелите са стотици😂😂😂
  • 4 Юлиан

    18 1 Отговор
    Пак не се показва снимката му и/или се крие името му. Салим Салимов с мазна физиономия и ислямска брадичка тип коза. Това си представям от такива новини със скрити лица и имена. За 40 години живот, това разбрах, такива са укритите тук. Редки случаи с истински источноевропейци има. Това е естествената престъпност. От дълго време няма такава и крият малцинствата, създавайки грешното впечатление, че това сме ние
  • 5 Ръмпези

    6 0 Отговор
    СТАТИСТИКАТА БОРИСОВ, СТАТИСТИКАТА - УБИЙСТВА, САМОУБИЙСТВА И ТЕЗИ ОТ ВИРУСЪТ....
  • 6 габровец от варна

    14 0 Отговор
    Ц. И. Г. А. Н. И. Н. Ли е?

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Българите изтрещяха

    1 3 Отговор
    Няма да останат българи за преброяването...
  • 9 Рошко

    0 1 Отговор
    Горката жена сигурно се е отчаяла, заради вируса и го е помолила да я утрепе, и той си помислил дет ше са мре от вирус да взема да я гърба жени ата, те тъй, побъркаха ни

    Коментиран от #10

  • 10 Ироничен

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Рошко":

    Не са те побъркали, отвътре ти идва.
  • 11 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    Две са селата в Община Долни Чифлик, в които няма заселени цигани - Ново Оряхово и Рудник. Жителите на тези села от край- време не допускат заселването на хора от този етнос. Преди 10-12 години обаче Стоян Калайджията и живеещата с него Стоянка се примолват на хората от Ново Оряхово/ а има и много празни къщи, които не са изоставени/ и заживяват там. По-възсастната от него с около десетина години Стоянка е от Старо Оряхово, има вече едно съжителство с друг мъж, от когото има 3 деца. Тези деца живеят при близки роднини в Старо Оряхово. Стоян е от Старозагорския край, ако се не лъжа - от Раднево.От кога и как живеят със Стоянка, не ми е известно, но когато идват в Ново Оряхово те имат вече три малки деца. И вероятно това обстоятелство кара хората от селото да нарушат принципа си и да ги оставят да живеят там. Обаче, какво излиза ?? ЕДИН ЦИГАНИН ДА ИМА В СЕЛОТО И ТОЙ ЩЕ ГО НАПРАВИ ЗА РЕЗИЛ ПРЕД СВЕТА !!