Last news in Fakti

6 Април, 2020 10:25 7 670 10

Батмана продължава зулумите си и зад решетките

  • цветан господинов – батмана

Господинов е задържан да продава дрога, като в същото време у себе си е държал 30 грама наркотик

Батмана продължава зулумите си и зад решетките - 1

Небезизвестният затворник от Пловдив Цветан Господинов – Батмана, отново бе хванат в издънка. На мнозина зад решетките е ясно, че дори и лишен от свобода, същият продължава да търгува с наркотици в пределите на затвора. След дълго дебнене, Батмана бе хванат в крачка, съобщи TrafficNews.

Господинов е задържан да продава дрога, като в същото време у себе си е държал 30 грама наркотик. По думите на лишени от свобода, това се равняват на 30 дози. Една от които се търгува срещу цигари, хранителни пратки или пари. Понякога „закъсалите” разменят ценни вещи срещу доза, като пример – телефон, часовник и други. Самият Цветан Господинов е в затвора, където излежава присъда за грабеж.

Името на Цветан Господинов е известно сред криминалните среди, но сред обществеността нашумя около случая с палежа на колата на шефа на затвора – Божил Иванов. Тогава Батмана „изпя” тримата в последствие подсъдими – Доктора, Жабата и Тъпото.

Батмана бе хванат и в голяма „далавера”, свързана отново с продажба на дрога, а печалбата бе прекарвана през DMS сметка. За да си поръчате дрога в затвора е достатъчно да изпратите СМС със съдържание DMS JASMIN!

Кампанията бе насочена уж към жени, които сами си отглеждат децата и се нуждаят от подкрепа. Тя бе регистрирана в Пловдив на 13 май 2019, а нейн основател е не кой да е, а криминално проявеният Цветан Батмана. Той продавал дрога, а вместо пари, клиентът изпращал СМС-и към номера на “Жасмин”.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На такива боклуци

    56 1 Отговор
    Мястото им е затвора. Нека сега всички да се изтровят помежду си. Обществото няма нужда от такива отпадъци като този.
  • 2 4о4i M

    39 1 Отговор
    Защо държавата да ги храни ,отдавна трябваше да се приеме смъртното наказание и кардинално се решава въпроса,такива изроди които тровят децата ни трябваше до сега да са на ел.стол
  • 3 Усмивката

    16 2 Отговор
    Кой казва , че в БГ няма икономика
  • 4 Niknay

    16 1 Отговор
    Добре де хванали го а доставчика?
  • 5 ИВАН

    20 3 Отговор
    Този батман, че е боклук - боклук е и мястото му е в затвора, ама и вие си възпитавайте разглезените келеши, така че да не му купуват дрогата
  • 6 Група чехи от Полша

    8 2 Отговор
    На гелотината
  • 7 дявола

    9 2 Отговор
    Батман ли Робин ли е не знам но струва само 60 ст
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дедо

    3 1 Отговор
    Дебем Батмъна,дебем!
  • 10 Брах ви лайката гербаджийска

    0 0 Отговор
    Абе батмана не викаха ли на боко там едни в испания