Last news in Fakti

15 Април, 2020 15:32 6 010 21

Арест за собственик на заведение, събрал десетина души на по чашка

  • заведение-
  • кафе-аперитив-
  • кючук париж

Неспазване на противоепидемичните мерки в пловдивския квартал "Кючук Париж"

Арест за собственик на заведение, събрал десетина души на по чашка - 1

49-годишен собственик на заведение в пловдивския квартал "Кючук Париж" е задържан за нарушение на въведените по време на извънредното положение мерки, съобщи БНР.

Полицаите засекли група от 10 души, които консумират алкохол в кафе-аператив на улица “Тодор Александров“.

Собственикът е отведен в ареста на Първо районно управление, срещу него е образувано бързо производство, а случаят е докладван на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФОРДЮ

    13 2 Отговор
    ОТВРАТ
  • 2 Последния софиянец

    17 3 Отговор
    Раздавал е лекарства човека. Ракия от 56 градуса.
  • 3 Странно

    10 9 Отговор
    пред блока в който живея има детска площадка на която всеки ден се събират по 10-12 пропаднали чичака и пият 2 литрови бири.Няколко пъти съм забелязвал как патрулка минава на 10 метра от тях и си продължава без дори да намали.

    Коментиран от #9, #10, #11

  • 4 Ивайло

    36 7 Отговор
    Стига с тия глупости - карантини, извънредни положения, полицейщина!!! Човек не може да иде да се изпикае без маска!!! Побъркахте народа!!! От началото на годината досега смъртните случаи от коронавирус са доста по-малко на фона на смъртните случаи по света от свински грип, маларийна треска и др., това е официална статистика, не си измислям!!! Пък за тях не е обявявана пандемия, защо ли??? Това е един световен заговор с цел сриване на световната икономика и преразпределение на пари към определени хора!!! Махайте ги тия измислени мерки и оставете народа да живее нормално!!!
  • 5 Ькдлдльк

    17 3 Отговор
    В същото време дебелия Каракачанов сладко си приказва на 40 см разстояние от събеседника , излегнал се като турски бей в парка пред театъра Иван Вазов.

    Коментиран от #21

  • 6 предпредпред последният софиянец

    12 7 Отговор
    Ние се събираме по 20-30 човека млади мъже и жени компания на Витоша всяка вечер, пием, смеем се, всички сме без маски и се гушкаме на милиметри един от други, зомбитата с ръкавици и дебилите с маски ако искат да се оплачат на арменският поп!

    Коментиран от #7

  • 7 Мислещ

    4 6 Отговор

    До коментар #6 от "предпредпред последният софиянец":

    Не е ли затворена Витоша, няма ли КПП там? Ако може да се иде там наистина, ще е супер

    Коментиран от #8

  • 8 предпредпред последният софиянец

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "Мислещ":

    Това със затварянето е пълна пародия, както и цялата простотия с измисленият вирус. Да вярваш, че всички пътища към Витоша могт да бъдат затворени е смешно и нелепо и очевидно е само за хора които гледат телевизия и си промиват мозъка. Ако докарат цялата китайска армия може и да успеят да заградят витоша. Те южният парк не могат да заградят, ти за Витоша питаш хаха.. сложили са една патрулка на беловодски път, полицаите пушат цигари и отчитат дейност. Но все пак ако толко те е страх от полицията - мини по някой от другите десетки пътища.
  • 9 АААААА

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "Странно":

    то е ,защото от двулитровките не се хваща никакъв вирус....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ивайло

    15 5 Отговор

    До коментар #3 от "Странно":

    Ми хората си гледат кефа, па ти си стой затворен като хамстер в панелката и чакай поредната пресконференция на генерала, за да знаеш от утре какво ще ти е забранено и какво не трябва да правиш!!! Па нас другите не ни мисли - ние ще се оправим някак си!!! ;)))

    Коментиран от #14

  • 12 Грешиш

    3 5 Отговор

    До коментар #10 от "Пия бира без маска и се гушкам с мадами":

    и аз си пия бирата а пропадналите подобни на теб ги гледам през прозореца от апартамента на съседката докато мъжа и се мъчи да изкара някакви пари с таксито си.
  • 13 най големият софиянец

    5 5 Отговор
    Полицията в провинцията незнам как е, чух че са влезнали във филма и тормозят хората, но в София не е така. Даже не виждам полицаи с маски, едно 80-90% от полицаите са с маски. Аз самият не нося маска. По закон да си криеш лицето е забранено и полицията по традиция не обича хора които си крият лицето - това са потенциални престъпници. Да носиш маска на 20 градуса и слънчево време е първо безмислено, а по-важното вредно, асоциално и слабоумно. Колегата който спомена за южният парк и Витоша е прав. Аз лични живея до южният парк и си влизам, няма никакво заграждане, освен на главният вход. Но аз живея от към Лозенец, а там има още 10 входа, няма как да чучнат по един полицай на всякъде. Отделно и през главният вход да живееш или да ти е удобно от там - просто мръдни 100 метра встрани и влизаш, не е казано, че трябва да влизаш точно през входа, това да не е сграда. Това е парк, можеш да влезеш отвсякъде.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 предпредпред последният софиянец

    5 3 Отговор

    До коментар #14 от "Стига бе":

    Незнам за колегата който го питаш, но аз лично например само днес не съм на разходка, защото е студено. От утре по цял ден навън отново. Предполагам, че и при други хора е така, ама те си знаят. А той може и да пише от тъч скрийн с интернет. Аз ползвам нокиа с копчета и наистина съм си в нас днес, просто е доста студено в София, но от утре врачките го дават топло и отново сме на Витоша и по южният парк. Мен ще ме биеш или..?

    Коментиран от #18

  • 16 G777

    5 2 Отговор
    И аз вчера направих барбекю на двора и събрах 15 човека но не ме пишат и съобщават по медиите
  • 17 Ивайло

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "Стига бе":

    В момента съм на работа и затова съм вътре, а когато не съм си ходя където ми е кеф, а не седя вкъщи и да ми промиват мозъка по телевизията с простотии!!! Та не ме мисли мен, а гледай тебе си и твойто "мъжкарско" поведение - седнал да ми се ежи, а го е страх да излезе навън, хахаха!!! Смях!!! ;)))
  • 18 Много си ограничен

    6 6 Отговор

    До коментар #15 от "предпредпред последният софиянец":

    не схващаш,че ти и други "бунтари" сте идеалното оправдание на властите за удължаване на мерките незнайно докога.Ако си седите на г..а 1-2 седмици няма все да сте в устата на щаба и така положението ще се нормализира по скоро.

    Коментиран от #19, #20

  • 19 предпредпред последният софиянец

    6 5 Отговор

    До коментар #18 от "Много си ограничен":

    Объркал си името си - трябва да се пишеш "много СЪМ ограничен" . Да знаеш за следващият път. Относно "гениалната" ти логика отговарям ти веднага: сложи си един микрочип под кожата, та да могат да ти следят вируса от разстояние. Натискат едно копче и в мозъчето ти веднага светва, че имаш право да отидеш до магазина. Така в крайна сметка няма да се налага за 1-2 седмици да си вкъщи, а до живот! Ако нямаш оферти къде да ти имплантират чип под кожата - питай, ще бъдеш насочен!
  • 20 Ивайло

    9 3 Отговор

    До коментар #18 от "Много си ограничен":

    Ако хората никога не са се бунтували в своята история, още щяхме да живеем като крепостни селяни и роби!!! Просто тоя коронавирус се използва за една голяма световна заблуда, с цел дестабилизация и преразпределяне на ресурси!!! Па вие гледайте като овце генерала по телевизията И БЛЕЙТЕ, И БЛЕЙТЕ!!!
  • 21 Карата

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ькдлдльк":

    Ово, е много гнусна и мазна свиня !