Last news in Fakti

12 Май, 2020 14:05 2 203 3

Мъж нападна роднини и ченгета край Рила

  • рила-
  • мъж-
  • полиция

Той е известен на полицията с множество противозаконни деяния

Мъж нападна роднини и ченгета край Рила - 1

38-годишен мъж е задържан с полицейска заповед снощи в ареста на РУ Рила. Той е предизвикал семеен скандал и е бил агресивен, пише "Струма.бг".

Мъжът не е изпълнил полицейско разпореждане на пристигналия на мястото на инцидента екип, държал се е агресивно и със служителите на реда.

Той е известен на полицията с множество противозаконни деяния, ще остане в ареста 24 часа.

Работата по случая продължава, уведомен е дежурен прокурор.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    10 4 Отговор
    Известен,агресивен и ще остане да го хранят 24 часа.Такъв направо в зандана и тогава да определят не 24 а 240 часа обществено полезен труд на такива..

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ласков

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мим":

    Бе ти толкова си лековерен .Това че някой прост полицай ти представя така ситуацията не означава че е вярно. Този човек не съден и никой нормален съд няма да го вкара в затвора за за деянието което му приписват