Last news in Fakti

13 Май, 2020 09:13 4 029 18

Среднощно меле изправи косите на пловдивчани (СНИМКИ)

  • катастрофа-
  • пиян-
  • пловдив

Шофьорът бил пиян, ще му бъде взета и проба за наркотици

Среднощно меле изправи косите на пловдивчани (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТВ

Пиян до козирката млад водач удари 5 паркирани автомобила в Пловдив. Произшествието е станало в 4.30 часа тази сутрин на територията на ЖК Тракия, уточнява "Марица".

Според подадената информация при инцидента 21-годишният шофьор е нацелил пет коли пред блок 195 в квартала.

Екипът, пристигнал на място е установил, че водачът, който е правоспособен, е ударил с управлявания от него Рено Меган паркиралите пред блока превозни средства с марките : Пежо 106, две Опел Вектра, Ауди и Опел Мерива. Нанесени са сериозни материални щети.

Младият мъж е изпробван с техническо средство и според отчетеното по надлежния ред е седнал зад волана с 0.96 промила алкохол.

При инцидента са пострадали шофьорът и неговия 20-годишен спътник, които са транспортирани за преглед в болница с множество порезни рани и повърхностни контузии. В лечебното заведение ще бъде взета и проба за употреба на наркотични вещества.

Полицейски екипи извършват оглед на мястото.

Среднощно меле изправи косите на пловдивчани (СНИМКИ)
Среднощно меле изправи косите на пловдивчани (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gouem

    20 1 Отговор
    ИзбЕгал неандертал от Бачо Киро
  • 2 Да пукне

    31 2 Отговор
    Слаба Държава със слаби закони води до безотговорност!
    За такива отнемане на правота за управление за цял живот...
  • 3 Иво

    30 3 Отговор
    Сега застрахователите няма да платят и 1 стотинка на ощетените а пияния келеш ще се размине с административно наказание защото няма пострадали хора.

    Коментиран от #10

  • 4 beast

    17 0 Отговор
    Не се спряхте бе ...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Уточнете

    10 1 Отговор
    Мъннгал или неанндертал е?
  • 7 Едно и също

    13 1 Отговор
    Пиян/дрогиран помете, пиян помля, пиян/а потроши...и са живи и здрави винаги. А трезвените гинат като мухи по пътищата...Какво ги пази, явно е Бакхус, или Луци...
  • 8 hmhmhm

    18 1 Отговор
    Да се съберат комшийте и да му отвинтят главата набързо и няма да има нужда от съд!
  • 9 Да ни купува някоя истинска Държава

    13 0 Отговор
    Така е в смешната Държава където съд и прокуратура ги интересува как да се налапат с кинти🤔
  • 10 Гост

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Иво":

    Като си некомпетентен, защо пишеш по теми, с които явно не си наясно?! Би ли посочил една причина, поради която пострадалите да не получат обезщетение?! Една, единствена! И цитирай точка от Кодекса за застраховането, ако може!
    По темата: Както писах и преди, шефът на КАТ Пловдив е за уволнение поради несправяне със служебните си задължения! Само проверете колко и какви груби нарушения има за последният месец в контролираната от КАТ Пловдив област!

    Коментиран от #11

  • 11 Иво

    7 3 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Мястото където са колите на паркинг или на тротоар ти прилича?Спомни си когато пак в Пловдив някаква надрусана с X5 смачка 10 паркирани коли какво получиха потърпевшите...?

    Коментиран от #12, #18

  • 12 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Иво":

    Не ми говори общи приказки! Паркирането на тротоар е разрешено за МПС до 2,5т. ако има необходимото отстояние от 2,0 м. от автомобила до сградата! Виж чл. 94, ал.3 от ЗДП! Хайде сега ти ми цитирай точка от нормативната уредба, според която на пострадалите не се дължи обезщетение! Умник!

    Коментиран от #14

  • 13 Дедо1

    3 0 Отговор
    На това келеменце да му търкам аз ушите.....
  • 14 правилник

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    От въпросната алинея - "Допуска се спиране за престой и паркиране на моторни превозни средства с допустима максимална маса до 2,5 тона върху тротоаритеуспоредно на оста на пътя..." - така, че тези коли са паркирани неправилно. Което естествено изобщо не оневинява пияния идиот.
  • 15 Домакин

    4 1 Отговор
    Докато не се промени закона - това ще е положенитето. Пиян помля пет коли, административно наказание голба и без книжка три месеца. А тези с потрошените коли да пият една студена вода от Бунарджика.
  • 16 Стойчо

    6 0 Отговор
    Вие се карайте тук, кой как е паркирал.
    Хора гинат, коли се трошат. Тези, които трябва да приемат закони за да се спре това безобразие, си имат по-важни неща за вършене. Изпобиха са за Левски, всеки вика на другия, на ти го вземи.
    За какво са в парламента не знам.
  • 17 сгур

    0 0 Отговор
    Катя Лерца?
  • 18 Тракиец

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Иво":

    Живея в квартала, местото е паркинг - платени места към общината - виж скобите. Между паркинга и блока има тротоар на по-високо ниво за пешеходците.