14 Септември, 2012 09:58 1 228 0

Калин Георгиев: Атентатът в Бургас подготвен изцяло зад граница

  • калин георгиев-
  • атентат-
  • бургас

Терористичният акт в Бургас е изцяло подготвен и планиран зад граница, заяви главният секретар на МВР Калин Георгиев.

Георгиев обясни, че разследването по случая се води единствено от родните власти, а не от чужди служби. Той обаче не отрече, че службите у нас получават помощ от чуждите си колеги по случая.

България е била само платформа при извършването на терористичния акт в Сарафово, смята главният секретар на МВР, цитиран от БНР. По думите му страната ни е също толкова сигурна държава, колкото е сигурно да отидеш на кино в САЩ, да се качиш на автобус в Лондон, да се качиш на влак в Испания.

След атентата в Сарафово и публикуването на фотороботите са получени хиляди сигнали в МВР, каза още Калин Георгиев.

Ние сме направили своите изводи. Полицаите на улицата изпълняват и други задачи, които са важни, наред със стандартните охранителни мероприятия. Георгиев увери, че 100% от подадените сигнали са проверени, изчистени и отработени.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА