Last news in Fakti

12 Юни, 2020 13:27 1 624 1

Психичноболен мъж е убил майка си в Сливен

  • сливен-
  • психичноболен-
  • убийство

Властите тепърва ще решават мярката за неотклонение на извършилия престъплението

Психичноболен мъж е убил майка си в Сливен - 1
Снимка: БГНЕС

Психичноболен мъж е убил майка си в Сливен, съобщи за БТА говорителят на Окръжната прокуратура в Сливен Ваня Белева, предаде bTV.

Престъплението е било извършено тази сутрин около 7.30 часа в сливенския квартал "Кольо Фичето". Мъжът е на 44 години и има установено психическо заболяване, майка му е на 75 години. В момента се изяснява психическото му състояние и годността му да носи наказателна отговорност.

Тепърва ще се преценява каква мярка за задържане ще бъде взета спрямо него.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    7 1 Отговор
    Ще го обявят за невменяем и ще го сложат в психиатрична клиника за да се успокои напрежението.После пак няма да си пие хапчетата и до следващият случай.След като не го слуша главата...и то с документ...и е обществено опасен,извършил убийство...в клиниката доживот...