Last news in Fakti

26 Септември, 2012 16:06 1 589 0

Иманяр е задържан от антимафиоти

  • иманяр-
  • задържан-
  • антимафиоти

Ценности и металотърсач са открити у 54-годишния жител на с. Радилово

Служители на звеното на ГДБОП в Пазарджик иззеха културно-исторически ценности и металотърсач при акция, проведена на територията на пещерското с.Радилово. Действията на служителите са осъществени под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик.

При претърсване в дома на 54-годишния С.С. от селото били открити римски монети, гривна, метални сечива от римската епоха, елементи от брадва. В една от стаите е открит и металотърсач.
Мъжът, който е известен на спецполицаите с влечението си към иманярството, е задържан в ареста за срок от 24 часа. Намерените предмети и вещи са иззети, а по случая е образувано полицейско производство.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА