Last news in Fakti

26 Септември, 2012 18:41 1 845 8

Тийнейджър намушка съученик

  • тийнейджър-
  • съученик-
  • нож

16-годишен от професионалната гимназия по Механоелектротехника  в Ловеч наръга свой съученик тази сутрин, съобщиха от полицията.
Сигналът за инцидента е постъпил тази сутрин около 10,06 часа в полицията.
Между двамата съученици се е разразил скандал, след което единият от десетокласниците е пробол опонента си с нож в коремната кухина. 
Пострадалият първоначално е откаран в многопрофилната болница в Ловеч, а после по спешност е транспортиран до Университетската болница в Плевен. Оказало се е, че ножът е засегнал гръбначния стълб. На пострадалия се извършва животоспасяваща операция.
Нападателят  е задържан. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kamen

    0 0 Отговор
    Малки Изруди.
  • 2 Евгений Чавдаров

    2 0 Отговор
    Всичките гимназии у нас трябва да се преобразуват в ТВУ-та иначе оправи няма.Намушкват се, бият пенсионери, скачат на полицаи да не би да сме някаква африканска държава, че всеки се оправя сам и печели месния бабаит.Тази чалга култура просто е нещо като нацизма лъскава е но без съдържание и ни изяжда от вътре.И голямата мъка е, че никой не иска да се занимава със същинските проблеми на държавата от този род (опростяване на народа и моралната ни криза)."Добър ден,туй онуй, магистрали, чужди инвестиции, аз направих, ГЕРП направихме" и това е за съжаление.
  • 3 Веско

    0 0 Отговор
    Това е и до ВЪЗПИТАНИЕ!!
  • 4 Веска Минева

    0 1 Отговор
    да му се счупи главата ще му е малко,в затвораааааа!!!!
  • 5 Захарче

    0 0 Отговор
    Военна дисциплина, ред и режим е необходим по всички училища от 1-ви до 12-13-ти клас !!! Няма управия с тези растящи гаменчета .
  • 6 ддд

    0 0 Отговор
    Аз съм родом от Ловеч,а прат ми завъши това училище преди 15 години.Сега със сиигурност е много по-зле.Тогава беше пропаднало,а се водеше средна хубост в града.Докато аз изписвах купчини с тетрадки и учех часове на ден,за да се подготвя,то брат ми изразходваше една детска малка тетрадка за годината.Тогава още си имаше побои и организирани сбивания,негови съученици си вадили ч..вете и жулили ч..и по време на час,понеже учителя си четял футболния вестник и на никой не му пука какво става около него.От нищо не се интересуват освен от напиване и каране на раздрункани коли,следователно катастрофи имаше даже и в училищния двор. Ами как може да излезе човек от такова училище,там се деградира до просто същество. Лошото е,че това дете е пострадало,а той е искал да ги разтърве да не се бият. Отвратителни събития,родителите са много виновни,че не изискват и не възпитават децата си да са хора в каквато и да е среда,а ги оставят на происвола на съдбата и това са резултатите,които излизат от безхаберието им.
  • 7 AZSYM

    1 0 Отговор
    Stiga ste govorili gluposti! Tova koeto pokazvat mediite sa gluposti! neshtata ne stoqt taka! Imalo e dostatachno svideteli, koito mogat da potvyrdqt che vyprosnata jertva se e izqvqval v rolqta na poboinik i redovno e uprajnqval nasilie vyrhu momcheto :) V edin moment vsichko pisva a sled nqkolko udara pred celiqt klas momcheto ne izdyrjalo i otvyrnalo. :) Ne chetete kakvo pishe po tezi typi saitove vsichko e izvyrtqno v polza na drugata strana :)
  • 8 fff

    0 0 Отговор
    pulni glyposti az lichno bqx swidetelka na wsichko i tezi komentari za gimnaziqta sa izliashni i ne tolkowa werni !! ;pp