17 Октомври, 2012 11:49 5 430 3

Има задържан за татуирания труп край Кладница

  • труп-
  • татуиран-
  • кладница-
  • фоторобот-
  • финландец

Има задържан за убийството на  финландски гражданин, който бе открит край Кладница, Пернишко потвърдиха от Националната полиция за Факти.бг.  Финландецът е на 26 години и негов фоторобот, както и татуировки от ръцете му бяха разпространени от Национална полиция.

Вчера след получен сигнал в ОДМВР – Пловдив за изчезнал мъж служителите от Главна дирекция "Национална полиция" и ОДМВР – Перник установили самоличността на убития, който е 26-годишен финландски гражданин. За броени часове криминалистите достигнали до извършителя на престъплението – 25-годишния К.А., живеещ в София.

Убийството е извършено на 9 октомври в столичния кв. Белите брези.  Тялото на убития е било пренесено до Кладница, където е направен опит за неговото изгаряне. Трупът бе намерен при гасене на пожар от огнеборците.

Финландецът е загинал от кръвозагуба след множество пробождания с нож.

Според bTV той имал лека форма на шизофрения. Уличеният в убийството му е братът на приятелката му.  По непотвърдена информация той също е с двойно гражданство - българско и руско. Двамата се напили и се скарали.

Момичето първо помислило, че финландецът е изчезнал. По непотвърдена информация той се занимавал с търговия с дрога. Братът на младата жена я увещавал да си трае, защото щял да излезе наяве бизнесът на чужденеца с наркотици. Тя обаче не издържала и казала в полицията, че от приятеля й няма и следа. Криминалистите бързо стигнали до извършителя и го арестували.
Работата по случая продължава.

Работят както пернишката, така и Софийска градска прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евлампи Гъзибарев

    1 0 Отговор
    Хубаво пишете и отразявате събитията, но поне проверявайте за правописни грешки (прочетете го веднъж - два пъти преди да публикувате текста). Някои обикновени "юзъри" се стараят повече от вас. Това е градивна критика, а не заяждане.
  • 2 8фбл

    1 0 Отговор
    неграмотност му викам аз!
  • 3 Ozoz

    0 0 Отговор
    Ха!Българин роден в Русия е руснак? Второто, трябва отначало би трябвало да се подтвърди ДНК от Финландия , че наистина е финландеца.