19 Октомври, 2012 06:25 1 965 0

Представят резултатите от борбата с киберпрестъпността

  • борба-
  • киберпрестъпността-
  • проект

Резултатите по проекта „Развиване на българската платформа за борба с киберпрестъпността” ще бъдат представени днес от 8.30 часа в заседателната зала на Министерство на вътрешните работи. Ще присъстват заместник-министър Димитър Георгиев и директорът на ГД „Борба с организираната престъпност“ главен комисар Станимир Флоров.

Проектът е изготвен по специфичната програма „Превенция и борба с престъпността" /ISEC/ на ЕС. Бенефициент по изпълнението му е Главна дирекция „Борба с организираната престъпност" - МВР, а партньори - италианската Пощенска и комуникационна полиция, Централна дирекция на съдебната полиция – Франция, в частност Централна служба за борба с технологичните и информационни престъпления и комуникациите, Международната академия за обучение по киберразследвания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА