Last news in Fakti

14 Септември, 2020 14:33 3 901 8

Разкриха подробности за автомелето в Айтос, при което дрогиран тираджия уби млада жена

  • айтос-
  • катастрофа

Двама души все още берат душа след кървавия инцидент, предизвикан от дрогирания Кольо Иванов

Разкриха подробности за автомелето в Айтос, при което дрогиран тираджия уби млада жена - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията разкри подробности за бруталното автомеле в Айтос, при което дрогираният тираджия Кольо Иванов помете 13 коли и уби на място 28-годишна жена. Двама души се борят за живота си в болница след касапницата, пише "Флагман".

Ето и цялата хронология:

На 11 септември около 12.30 ч. по айтоската улица „Хаджи Димитър” /в участъка от района на автогарата до кръговото кръстовище/, т.а. „ДАФ” с полуремарке, с бургаска регистрация, управляван от 50-г. несебърлия, пътуващ от Провадия към кръговото кръстовище в Айтос, поради движение с несъобразена спрямо релефа на пътя скорост и възникнала техническа неизправност /повреда в спирачната уредба/, блъска последователно 32-г. пешеходка от Айтос, пресичаща по пешеходна пътека в района на автогарата, а след това 13 моторни превозни средства, спрели за изчакване на червен светофар .

След пътния инцидент товарният автомобил спира в ограда и магазин, разположени на ул. „Хаджи Димитър” № 4. Водачът на товарния автомобил е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като първата проба е била отрицателна, но дрегерът за наркотици е отчел употреба на метамфетамин.

Водачът отказал да даде кръвна проба и урина за химичен анализ, но въз основа на определение, издадено от Бургаски окръжен съд са взети кръвни проби за алкохол и употреба на наркотични вещества.

От инцидента са засегнати: „Опел Вектра”, с бургаска регистрация, управляван от 78-годишен мъж от руенското село Планиница, „Ауди А 4”, с английска регистрация, управляван от 28-годишна айтозлийка, „Пежо 206”, с бургаска регистрация, управляван от 40-годишна жена от руенското село Ясеново, „Тойота Рав 4”, с търговищка регистрация, управляван от 30-годишен мъж от Търговище, „Ситроен Берлинго”, с бургаска регистрация, управляван от 50-годишен айтозлия.

Засегнати са още: „Дачия Лоджи”, с бургаска регистрация, управляван от 28-годишен бургазлия, „Ситроен Джъмпер”, със софийска регистрация, управляван от 44-годишен софиянец, „Форд Транзит”, с варненска регистрация, управляван от 27-годишен мъж от с. Поройно, общ. Дулово, „Рено Клио”, със софийска регистрация, управляван от 33-годишен бургазлия, „Мерцедес С 270”, с бургаска регистрация, управляван от 40-годишен бургазлия, „Фолксваген Кади”, със софийска регистрация, управляван от 35-годишен айтозлия и „Форд Транзит”, с бургаска регистрация, управляван от 40-годишен айтозлия.

Джипът „Тойота Рав” се самозапалил, като в него загинала 28-годишна жена от Търговище, пътуваща на задната седалка.

Пострадала е и 32-годишната пешеходка – настанена за лечение в отделение „Реанимация” към УМБАЛ-Бургас с диагноза „политравматизъм”, с опасност за живота.

Ранен е и водачът на товарният автомобил „ДАФ” - настанен за лечение в хирургично отделение на УМБАЛ-Бургас с контузия в гръдния кош и фрактура на ребро, без опасност за живота. Водачът на т.а. „Форд Транзит” е настанен в отделение „Неврохирургия” на УМБАЛ - Бургас с контузни рани в областта на главата, без опасност за живота.

Пътуващият в т.а. „Форд Транзит” на предната дясна седалка 38-годишен мъж от Айтос е настанен в отделение „Реанимация” към УМБАЛ-Бургас, с „политравматизъм”, с опасност за живота.

Водачът на „Мерцедес С 270” е получил фрактура на десния глезен, настанен е в отделение „Ортопедия” на УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

Водачът на „Фолксваген Кади” е получил контузия на главата и гръдния кош настанен за лечение в отделение „Неврохирургия” и е без опасност за живота. Водачът на т.а. „Ситроен Берлинго” е прегледан и освободен за домашно лечение с охлузни рани.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    3 1 Отговор
    Както винаги официоза Флагман на жената на Касабов от НФСБ.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 1 Отговор
    БОГ да я прости жената
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Отровното трио

    5 8 Отговор
    До кога ще позволявате шофьори на #хунтата да ви избиват на пътя! Излезте цяла България в София на 22-ри
  • 5 АА1

    5 2 Отговор
    Днес четох някъде,че този психопат-шофьора на камиона, е бил съден за кражби. Явно не му е стигало,че е решил да седне дрогиран зад волана. С този е свършено,живота му приключи.
  • 6 Изброените пострадали коли са 12.

    0 0 Отговор
    Камионът ли е 13-тата кола?
  • 7 SDEЧЕВ

    2 2 Отговор
    Съветвам всички ,които си мислят ,че пестят на газ,незабавно да демонтират газовите си уредби.Живота е по ценен от парата.Ако искате да пестите,спрете да пушите,пиете спирт и да играете хазарт.По леки жени ,може да харчите някой лев,😄
  • 8 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Вчера преминах от там и засякох точно разстоянието от Автогарата / пазарчето и лекия ляв завой/ до кръговото - точно 500 метра / половин километър/.. Наклонът е минимален надолу в тази посока.
    Прочетох, че скоростта на камиона е била около 40 км/ч. Това означава, че водачът все пак е успял да намали скоростта на своята машина - как ....не знам - отговорът от техническата експертиза сигурно е даден.
    Но ако отгоре съвсем свободно върви такъв тонаж, при Автогарата скоростта му може да бъде много над 100 км/ч.
    Употребеният наркотик не му е позволил да мисли рационално. Цялато му внимание е било насочено към спирането на камиона с ремаркето. Ако е успявал да подава продължителен звуков сигнал, може би жената при пазарчето щеше да избегне удара. И после в правата до "Славянска" е имал време 10 секунди,да се реши, да блъсне голямата машина в крайуличните дървета и сгради, но да я спре !! Да, с опасност за неговия живот ! Ама така ..... !?