17 Септември, 2020 14:54 3 581 4

Задържаха съпрузи във връзка с простреляния мъж в Етрополе

  • етрополе-
  • прострелян

По първоначални данни, мотивът за извършеното деяние е от личен характер

Задържаха съпрузи във връзка с простреляния мъж в Етрополе - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Задържаха съпрузи във връзка с простреляния мъж в Етрополе, съобщиха от полицията.

На 16 септември, около 20:15 часа в районното управление, е постъпил сигнал за прострелян мъж при скандал, възникнал пред частен дом на ул. „Батак“. На адреса веднага били изпратени полицейски служители.

Междувременно пострадалият потеглил с автомобила си, но предвид нараняването, успял да се придвижи само до бензиностанция в града. 32-годишният мъж от София, е транспортиран в болнично заведение с прострелна рана в корема, с опасност за живота.

В хода на незабавно предприетите оперативно-издирвателни действия от криминалисти и разследващи полицаи от областната дирекция и районното управление, е установен извършителят, на 57 години от същия град.

Заедно с него за срок до 24 часа е задържана и 43-годишната му съпруга. По първоначални данни, мотивът за извършеното деяние е от личен характер. При извършения оглед на местопроизшествието е иззето оръжието на престъплението - законно притежаван револвер 22-ри калибър и боеприпаси за него.

По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под надзора на Софийка окръжна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Веднага съд

    4 2 Отговор
    По бърза процедура, това е опит за убийство и напускане на местопрестъплението. Който опитва да отнема човешки живот, самия той няма право да живее.

    Коментиран от #2

  • 2 две мнения

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Веднага съд":

    При самозащита така се прави :)
  • 3 Ънглия

    1 0 Отговор
    Ганьооооооооооооооооооооооооооооооо
  • 4 Петко

    3 0 Отговор
    Абсолютно грешна новина , прострелян е в къщата на да речем стрелеца и го прострелял при самозащита а онзи е успял да избяга ,но е спрял на бензиностанцията защото състоянието му се влошило.