24 Септември, 2020 09:38 2 225 2

Автомобил блъсна 14-годишно момче в столичния квартал "Люлин"

  • блъсната-
  • 14-годишна-
  • люлин

Спешните медици са се отзовали на мястото на инцидента след тунела в посока центъра за 11 минути

Автомобил блъсна 14-годишно момче в столичния квартал "Люлин" - 1

14-годишно момче е в болница, след като е блъснато от автомобил в района на тунела в ж. к. "Люлин" в столицата. Това съобщи говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) - София Катя Сунгарска, цитирана от „Фокус“.

Сигнал за инцидента е получен в 19:57 ч. Спешните медици са се отзовали на мястото на инцидента след тунела в посока центъра за 11 минути.

Момчето е хоспитализирано с контузия на главата и съмнения за комоцио.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Люлинска Батка

    5 3 Отговор
    Около тунела на Люлин бъдете изключително внимателни защото откакто "чипосах" Е60-тката редовно минавам от там със 150-160км/ч и въпреки,че гумите ми са най добрите от втората употреба някой път може и да не овладея "бавареца".

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Люлинска Батка":

    Много остроумно! Добре, че малкият се е отървал леко! Дано няма усложнения или последващи травми! В кварталите трябва много да се внимава, предстоят дъждовни дни, с намалена видимост, хората са с тъмни дрехи! Нека бъдем по-внимателни и да се пазим взаимно!