Last news in Fakti

29 Септември, 2020 12:29 1 902 4

Разследват пожара в Разлог, оставил няколко семейства на улицата

  • разлог-
  • пожар

Имуществените вреди са на значителна стойност

Разследват пожара в Разлог, оставил няколко семейства на улицата - 1
Снимка: БГНЕС

Под ръководството на Районна прокуратура-Разлог се извършват действия по разследване по образувано досъдебно производство за причините за пожара, оставил няколко семейства без дом, съобщиха от обвинението.

Към настоящия момент е известно, че около 04:15 часа на 28 септември, на ул. „Стара Планина“ в Разлог, било запалено чуждо имущество на значителна стойност.

Огънят засегнал дървени навеси, сграда от метална конструкция, шперплат и вата, тип барака. В нея имало обособени шест жилищни помещения с покъщнина, обитавани от пет лица.

Освен това пожарът обхванал и 55 кв.м. от покривна конструкция на къща на ул. „Малина“ в града, както и покъщнина от стая на втория етаж на недвижимия имот.

Извършен е оглед на местопроизшествието, разпитани са свидетели, изискани са записи от охранителни камери. Щетите от пожара са в процес на установяване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Данъкоплатец

    7 0 Отговор
    Уважаемата прокуратура първо да разследва дали изгорелите постройки са законни и тогава да хаби ресурс и пари от данъците ни за друго

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Данъкоплатец":

    Сигани и законност - не може да съществуват двете думички в едно изречение.......
  • 3 Грейс

    3 0 Отговор
    Яс о от кои са! По добре в общинско, отколкото в барака пристройка! Ей, че мангаурски Номер.
  • 4 Д-р Менгеле

    4 0 Отговор
    Ще влезнат в общинско, ако са съвестни данъкоплатци, имат законна регистрация и законни документи за сградата. Ако получат общинско жилище без необходимите условия да са спазени, чиновниците отпуснали жилището извършват углавно престъпление с цел лично облагодетелстване.