Last news in Fakti

30 Септември, 2020 11:42 5 277 8

Отново издирват Янек с водолази

  • янек миланов

43-годишният дупничанин е в неизвестност от 31 юли тази година

Отново издирват Янек с водолази - 1

Водолази с лодки влязоха отново тази сутрин да търсят тялото на изчезналия Янек Миланов. Този път акцията е във водоем край дупнишкото село Крайници, пише struma.bg.

43-годишният дупничанин е в неизвестност от 31 юли тази година.

Близките на Янек Миланов все още се надяват да го открият жив.

Една от версиите, по които се работи е стара любов, породила вражда.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    11 1 Отговор
    Янек е в КАНАЛЪТ,топнат е в киселина няма и следа от него
  • 2 Немо

    20 2 Отговор
    Каскета да свърши нещо, да разкрие истинско престъпление?! Няма как! На него му дайте само да повдига обвинения на неудобни на властта хора
  • 3 Бклнжйй

    13 0 Отговор
    Безследен и толкоз. Два на един, негасена вар и толкоз. Дрехите се горят до пепел и се омитат. Номера е, че за сам човек е бая работа. Да се огледат за помагач.
  • 4 Дааааа

    3 2 Отговор
    Им имам акъла да търсят по клетки. Ем, хвърлям чувала отивам някъде, оставям си телефона, връщам се, копам си и се връщам за телефона. Бъбреци...И полиграфия няма ли?
  • 5 CFC

    10 0 Отговор
    Добре бе Янек, аз само не разбрах защо ПОДЯВОЛИТЕ си се качил в колата на човек, който ти праща снимки от гроба на родителите ти и те плаши със смърт !? Има нещо съмнително в цялата работа...

    Коментиран от #6

  • 6 CFC

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "CFC":

    PS: Да ми прости Бог, ако все пак нещо се е случило с човека, но тази история повече ми прилича на някаква измама например застрахователна, или нещо свързано с наркотици, отколкото това, за което го представят...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Лллл

    0 2 Отговор
    Рано или късно истината ще се появи . Господ забавя , но не забравя . Може съвсем случайно да се появи яснота по случая , а може и по мистериозен начин да дойде . Лошите ще получат заслуженото си ! Провидение ИМА !!!