28 Октомври, 2012 13:18 2 635 5

Старец, пометен от пиян шофьор, почина в дома си

  • пиян-
  • шофьор-
  • почина

Неправоспособен и пиян водач блъсна с автомобила си мъж, седящ на пейка в село Върбица, който впоследствие е починал у дома си, съобщиха от Окръжна дирекция на МВР – Шумен. Инцидентът е станал около 17. 30 ч. вчера на ул. „Септемврийско въстание”.

Шофьорът на лекия автомобил Opel Vectra с шуменска регистрация Р.М. (51г.) от село Иваново при излизане от лява крива губи контрол над автомобила, удря се вдясно попътно в метална ограда, след което излиза вляво от пътя и блъска седящият на пейка Ш.Я. (69г.) от село Станянци. Водачът се оказва неправоспособен. Установено е освен това, че кара колата след употреба на алкохол. Тестът с дрегер отчита 2, 10 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок от 24 часа в Районно управление „Полиция”- Велики Преслав.

Пострадалият Ш.Я. Е откаран в МБАЛ – Шумен, където е установено, че е с фрактура на таза. По-късно мъжът е освободен за домашно лечение. Около 4.30 ч. тази нощ обаче е починал в дома си. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д.Р.В.

    1 3 Отговор
    Е**ти здравеопазнето, ние да плащаме като луди, а те ни пращат за домашно лечение и да умираме по-бързо, тъкмо да не ни дават пенсии и да има повече за Бат БОЙКО :@

    Коментиран от #5

  • 2 Галилео

    1 0 Отговор
    Споменатата Върбица е град, а не село! :)
  • 3 кик

    1 1 Отговор
    програмата за изтребване на бг народ те4е с пълна сила в всяко ниво на животът......бг е новата територия на юдейте
  • 4 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    pianiat shofior triabva da otnese nai tejko nakazanie no i doktorite koito sa pusnali chove za domashno lechenie triabva da badat nakazani.
  • 5 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Д.Р.В.":

    borisov ne e vinoven,vinovno e samosaznanieto na doktorite.