Last news in Fakti

13 Октомври, 2020 14:20 16 765 14

Разбра се чий е разфасования труп, открит в куфар край Радомир

  • разчленана-
  • жена-
  • радомир

Преди около 10 дни в полицията отишъл бащата на Любомир. Възрастният мъж не можел повече да търпи и споделил пред разследващите в Радомир къде е заровен трупа на Тони

Разбра се чий е разфасования труп, открит в куфар край Радомир - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Труп на жена, скрита в куфар, беше открит закопан в района между радомирските села Бърнарево и Николово. По коса, останала по пътната чанта, станало ясно, че жертвата е Антониа Гервазиева.

Това пише "Телеграф", като се позовава на разследващи. До разплитане на случая, който е досущ като сценарий от книга на Стивън Кинг, се стигнало след като бащата на убиеца признал, че е помогнал на сина си да закопаят тялото.

30-годишната Антониа, която е родом от село Копаница, беше обявена за издирване през февруари, въпреки, че изчезва мистериозно още на 7 януари. Близките ѝ споделили, че тя има приятел - Любомир, с който живеела на семейни начала.

Разбра се чий е разфасования труп, открит в куфар край Радомир

Според техни съседи и двамата употребявали наркотици. Изведнъж Тони, както я наричали всички, сякаш потънала вдън земя. Любомир обяснявал, че се е върнала при семейството си. След няколко месеца и той изчезнал.

Оказало се, че заминал първо в Италия, а след това се прехвърлил във Франция.

Преди около 10 дни в полицията отишъл бащата на Любомир. Възрастният мъж не можел повече да търпи и споделил пред разследващите в Радомир къде е заровен трупа на Тони. Той завел ченгетата до мястото и те останали изумени.

Куфарът, в който било скрито тялото, предварително сложено в чувал, действително бил там. От Гервазиева обаче останал единствено скелет и малко коса. Именно тя била достатъчна, за да се докаже самоличността на жертвата.

По-късно се установило, че тя е удушена. Таткото на Любомир споделил и какво му е казал след убийството. "Стана беля, татко, помогни ми", били думите на убиеца, след което двамата заедно скрили трупа.

Очаква се за Любомир да бъде издадена европейска заповед за арест и да бъде докаран у нас.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корадо Катани

    16 78 Отговор
    Явно тия в Радомир са все русофили, защото труп в куфар или с кофа цимент на краката е руски приьом.

    Коментиран от #6, #7

  • 2 баба

    26 79 Отговор
    Какво нещо е съвеста. Все още има хора, при които не е закърняла на 100 % като при протестиращите нарколумпени.

    Коментиран от #14

  • 3 отговорност

    44 0 Отговор
    Ето, до какво води наркоманията. В днешно време родителите са много безотговорни и не им се занимава със своите деца и поради това не забелязват нито в каква компания се движат, нито в какво състояние се намират, нито кога се прибират, а това е често по малките часове на нощта и това при положение, че са непълнолетни, а често и малолетни. Е тогава кой е виновен техните деца да станат наркомани и да пропаднат? Отговорът е родителите. И после същите тези родители обвиняват полицията, учителите, всякакви социални служби и кого ли не още, само не и себе си. Обществото ни е вече прогнило от всякъде и е твърде късно за промяна. Единствено останалата част от малобройни отговорни родители ще спасят децата си от пороците, но те са нищожно малко на фона на океана от родителска безотговорност. Когато има наркотици, ще има и престъпления от всякакъв род. Бог да пази България и Българите.
  • 4 русенец

    17 3 Отговор
    Вчера писахте, че е останал череп и челюст, а казаха го и по телевизиите и то говорителката на пернишката прокуратура. Освен това имаше и запис, на който бащата на евентуалният убиец каза, че нищо не знае. Имам процедурно предложение, защо не се координирате и да лъжете едно и също ? без друго няма нормален българин, който да вярва на СМИ.
  • 5 сила

    16 7 Отговор
    трупа е на герб убиеца е цветанов
  • 6 a9s8d

    39 3 Отговор

    До коментар #1 от "Корадо Катани":

    Не са руски, а са типични за американската мафия през 30-те години на миналия век.
    Справка с докуменалната книга "Който не мълчи-умира" на Клаус Полкен и Хорст Сцепоник, както и "Американската мафия" от Томас Репето.
    Това, че такива платени клакьори, при това без никаква дараба се опитват да слагат руснаците на всека манджа, е приснак на ниска култура, душевно заболяване патологична лъжливост.
    Моят съвет е да се лекуваш. Предполагам си малд и с медицинска помощ ще преодолеешш това забляване. Мисля, че една лека лоботомийка ще те освежи напълно.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Амфетамин

    14 1 Отговор
    Внедрявам се в твоя приятелски кръг, незабелязан насаждам омраза и жажда за мъст.
    Не ме ли позна БЕ това съм аз АМФЕТАМИН!

  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    32 1 Отговор
    някога за убийство имаше смъртна присъда
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 0 Отговор
    БОГ да я прости на ЖЕНАТА
  • 11 3223223232

    7 9 Отговор
    Уроди. Не може да се очаква друго от хора по Пернишкият краи.
  • 12 Аркси

    4 0 Отговор
    Селата се казват Николаево и Борнарево.Жалко за младото момиче!
  • 13 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Шест села има в РБ с име - Николаево. Това е едно от тях. Жалко за младия живот. ДО ТОВА ВОДЯТ НАРКОТИЦИТЕ - УБИВАТ !
    Сега, като го намерят този убиец, като го докарат тук, че като почне една "работа по случая" и накрая - на хранилка от българския народ години наред. Защото каккто каза един голям/ и дебел/ адвокат и той е човек, и той душа носи.....Ама ....право- съдие, марка РБ!
  • 14 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "баба":

    Съвест?! Изминали са 8 месеца от февруари... И той не можел повече да търпи...