Last news in Fakti

27 Октомври, 2020 19:05 4 582 6

Братът на Янек Миланов: Трупът край софийското село не е на брат ми

  • янек миланов-
  • марио миланов-
  • убийство

Останките на неустановен човек бяха намерени около 14.00 часа в понеделник

Братът на Янек Миланов: Трупът край софийското село не е на брат ми - 1
Снимка: Архив

„Намереният труп в село Желява не е на брат ми Янек“, това каза Марио Миланов, след като останките на неустановен човек бяха намерени край селото около 14.00 часа в понеделник.

Още същия ден Марио е заминал за Желява, но е категоричен че случаят не е свързан с изчезването на Янек, пише в. Труд. А и кметът на Желява е разказал, че преди повече от половин година е изчезнал местен овчар.

„Прокуратурата и полицията работят много сериозно, надявам се много скоро да има развитие и резултат и по случая с Янек“, каза Марио Миланов.

Той живее в Англия, но пристигна в България след изчезването на брат си. 43-годишният Янек Миланов е в неизвестност от 31 юли, като за последно бил видян в Дупница да се качва в джипа на Васил Капланов-Каплата.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 доцент МАЗОВ

    4 8 Отговор
    Какво ни занимавате с тия Мутри ?!?
  • 3 ...дежа вю

    19 0 Отговор
    всеки неидентифициран труп се оказва на изчезнал овчар , който няма нито роднини , нито стадо... брей тез овчари с лопата да ги ринеш
  • 4 РЕАЛИСТ

    3 2 Отговор
    Хубаво име, Янек. Родителите му са били фенове като деца на " Четиримата танкисти и кучето", но кой ли не беше тогава.

    Коментиран от #6

  • 5 Мексико

    6 0 Отговор
    Тоя бодигард е гледал по тв какво прави мексиканската мафия,нема да намерят момчето, ама да го почнат тоя боклук за данъци и прочие, да му подхвърля нещо в дома и в панделата
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.