Last news in Fakti

26 Декември, 2020 19:41 4 730 18

Клиент счупи носа на собственик на магазин

  • цигара-
  • инцидент-
  • съд-
  • магазин-
  • собственик-
  • клиент

Причината - незапалена цигара

Клиент счупи носа на собственик на магазин - 1
Снимка: БГНЕС

Хулиган бе осъден с административна санкция глоба след пиянски скандал край Пловдив. Мъжът счупил носа на свой съселянин, а екшънът е станал пред погледите на малкото дете на бияча. Жертвата – собственик на магазин за строителни материали, а причината за инцидента – незапалена цигара, уточнява Trafficnews. Всичко започнало на 28 април, когато майстор започнал с алкохола още от сутринта. Мъжът работел по собствената си къща, намираща се в пловдивско село. Виждайки, че не му стигат материалите, той взел сина си и тръгнали към близкия магазин за строителни материали.

Обектът бил в същото село. Той се стопанисвал от баща и син – бил семеен бизнес. В магазина било пълно с хора. На майсторът не му се чакало и прередил опашката. Бащата решил до обслужи нахалния си съселянин, като го извел извън обекта. Търсените от него материали се намирали не в магазина, а на стелажите под навеса на двора, поради което двамата мъже и детето излезли.

В съседния двор търговецът показвал стоката на клиента. Той държал в ръката си незапалена цигара. Майсторът без никаква причина започнал да се държи агресивно, като със заядлив тон направил забележка на магазинера за незапалената цигара. Казал му да не се прави на мъж, защото го дразни с тази цигара.

Смаян търговецът му отговорил, че няма да я запали, тъй като не пуши. Клиентът от своя страна отново го приканил да запали цигарата и го заплашил, че ще му удари един юмрук и ще го прати в лепилата. Заявил му също, че единственото, което ще го спаси е, че синът му е там.

След словесната разпра, клиентът и малкото момче си тръгнали. На вратата на двора обаче, майсторът се спрял, обърнал се и отново се запътил към продавача. Той свалил слънчевите очила от главата си, оставил ги, заедно с телефона си на близък стелаж, взел цигарата от ръката на магазинера и започнал да жестикулира заплашително към него. Непосредствено след това нанесъл силен удар с глава в областта на носа на собственика на магазина за строителни материали.

Повод за агресията станал начинът, по който пострадалият държал в ръка незапалена цигара. Веднага след удара последвало кратко спречкване между двамата мъже, при което всеки се опитвал безуспешно да удари другия. Виковете на двамата мъже били чути от клиентите в магазина, както и от сина на търговеца. Последният се впуснал в двора и успял да прекрати по-нататъшен физически конфликт между мъжете.

Майсторът си тръгнал, а потърпевшия бил отведен в болница. Оказало се, че той е със счупен нос. Подаден бил сигнал до полицията.

Униформените добре познавали хулигана. Той бил известен с буйният си нрав, особено, когато е пил алкохол.

Мъжът се сдоби с обвинение и преди месец се изправи пред съда. Той е признал вината си по така повдигнатото му обвинение за причиняване на лека телесна повреда при хулигански подбуди. Бичът бе наказан с 1000 лева глоба, след като бе освободен от наказателна отговорност. Причини за лекото наказание са чистото съдебно и криминално минало, заетостта на майстора и семейното му положение. Като смекчаващи вината обстоятелства са и съжалението и признанието за вина.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Белене

    46 1 Отговор
    Тоя трябва да е в Белене... Кво 1000 лв..
  • 2 Факти

    26 5 Отговор
    Излагате се вече с тези махленски новини.

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 РАДИО ЕЛТО

    21 0 Отговор
    бияч психопат
  • 5 Ще ме удари в магазина ми?

    32 5 Отговор
    Там и ще остане! Този майстор не си е намерил майстора! А сина на магазинера е льо,льо! Ако моят баща го удари и му счупи носа, на тоя да съм му изрязал капачките пред детето му!
  • 6 Да бе да!

    7 7 Отговор

    До коментар #2 от "Факти":

    То нивото на всички в държавата е такова! Ако твойто е по високо, имаш си паспорт, скачай на горния етаж!

    Коментиран от #7

  • 7 Киро

    13 2 Отговор

    До коментар #6 от "Да бе да!":

    И като го прочете,с какво ти беше полезна статията???С това,че всеки ден ни заливат с простотия и се мъчат да ни принизят до нея ли!?Това го има,ще го има и никога няма да умре.
  • 8 Абе кво коментирате?!

    8 2 Отговор
    За разфасован пишат по-малко,отколкото за тоя кютук и шамарчето му..
  • 9 Fenasi Kerim

    18 4 Отговор
    Взимам нож и го гъделичкам леко. При нас в смесените турски региони рядко се случват подобни неща пък ако се случи нещо краят обикновено е фатален. Най пресния случай е отпреди 15 години когато двама братя пребиха мъж пред детето и жена му в собствения му дом. Все пак не са го убили (голяма грешка от тяхна страна) защото след като се е свестил е вземал ловната пушка (ловец е) и онези двамата са в гроба. И ромска престъпност няма просто защото няма роми. През комунизма се заселили няколко семейства роми но са направили някаква беля и селяните са ги посетили през нощта. Мъжете от селото. На сутринта къщите им са били опразнени и до ден днешен няма роми. Има българи но с тях проблеми няма. И на погребения си ходят и на сватбите и българите в нашия регион говорят перфектно турски.

    Коментиран от #17

  • 10 Аустрия

    10 0 Отговор
    Правилно ли разбирам, че подобно деяние се точи 8 месеца в съда?!
  • 11 Шпек Салам Народен

    8 0 Отговор
    Разказвачката Антония здраво бърка времената.С лекота и финес преминава от минало в сегашно време. Жорналиска от класа!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Опа

    10 0 Отговор
    "Униформените добре познавали хулигана. Той бил известен с буйният си нрав, особено, когато е пил алкохол."

    После четем:

    "Причини за лекото наказание са чистото съдебно и криминално минало, заетостта на майстора и семейното му положение."


    Хем полицията добре го познава, хем и чисто минало има?! Е какво не е наред в горното съчинение?
  • 15 Мюмюн

    1 2 Отговор
    Аз лично щях да го налапам ей така за празника кожения меч
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Вла

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Fenasi Kerim":

    Сигурно си къде Кърджали, при баба ми в Исперих, Лудогорието са останали предимно турци, по улиците почти само турски се говори, но има и много цигани, с турски имена, които се турчеят, не знам защо, при положение, че турците презират циганите и не ги приемат за свои, с редки изключения.
  • 18 mark

    0 0 Отговор
    Селски неволи.