Last news in Fakti

7 Март, 2021 06:15 3 991 4

Разследват сигнал за насилие над дете в Дрен

  • дете-
  • насилие-
  • село дрен

То е настанено в Центъра от семеен тип в радомирското село

Разследват сигнал за насилие над дете в Дрен - 1
Снимка: БГНЕС

Разследват сигнал за насилие над дете, настанено в Центъра от семеен тип в радомирското село Дрен. По неофициална информация пострадалото момиче е станало жертва на детски тормоз. За случая са сигнализирани институциите, откъдето на този етап отказват подробности с мотива, че се водело досъдебно производство.

Според публикация в социалната мрежа на пострадалото момиче бил нанесен побой от друго дете в дома. С мотива, че се води досъдебно производство директорът на социалната служба в Радомир Светослава Асенова отказа да съобщи какво е установено при проверката в дома:

"Нищо не мога да кажа тъй като все още върви досъдебно производство.Взели сме най- спешните мерки, които в такъв случай се прилагат, т.е. полицейска закрила и свикване на координационен механизъм. Няма нищо, поне на този етап, което да застрашава живота им. Взети са всички мерки за опазване здравето на децата. Всички мерки ще се вземат и по отношение на другото дете".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    9 1 Отговор
    и персонала в такива домове тормозят ДЕЦАТА
  • 2 niki

    5 2 Отговор
    изродска безотговорност,добре че били живи....малко поначупено изтормозено ма нали е живо детето ,
    бе ...хайде сега
  • 3 PSG FR

    4 1 Отговор
    Това, че преди се наричаха домове за сираци, а сега ЦНСТ-та не ги прави по-различни. Същият корумпиран персонал се и даже директорите са същите. За справка - има такива и в София. Дисциплината е под всякаква критика. Особено сред големите деца.
  • 4 Ела еволюцио, ела ..

    0 1 Отговор
    Ти която човек правиш от шеббека, не вярвам да си безсилна пред това дивашко бгплеме