Last news in Fakti

7 Април, 2021 12:50 2 766 8

Крадци претарашиха четири къщи за една нощ в Хаджидимово

  • крадци-
  • къщи-
  • хаджидимово

Полицията започна разследване на серията кражби, предполага се, че крадците са местни хора

Крадци претарашиха четири къщи за една нощ в Хаджидимово - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Четири къщи в Хаджидимово бяха атакувани от крадци завчера през нощта. Пръв обект на атаката на крадците е станал търговецът Илия В., от чийто дом на ул. "Спартак", за времето от 23 часа до 07. 00 часа на 6-и април, от нощно шкафче, е задигнато портмоне, в което имало 1200 лева, евро, паунди и долари, съобщава struma.com.

Оказало се, че е забравил да заключи вратата на дома си, с което е улеснил обирджиите.

По същата схема, и по същото време, пак в Хаджимимово, жалба в полицията е завил и Димитър от улица "Васил Левски". През незаключена врата на къщата му крадците проникнали в спалнята му и задигнали портмоне с над 300 лева.

Пак от 23 часа до 07 00 часа на 6-и е имал среднощни "гости " и Костадин П. от улица "Г. Бенковски", от нощното шкафче е изчезнало портмоне, в което е имало 80 лева.

Четвъртият ограбен по същата схема и в същия диапазон е дома на Любка А, от улица "Георги Бенковски". За съжаление на крадците от портмоне на нощното шкафче в спалнята са открадни 20 лева.

Полицията започна разследване на серията кражби, предполага се, че крадците са местни хора.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    13 0 Отговор
    Тя заради това Мара Габриел отдавна си купи апартамент в Брюксел.
  • 2 ПППП

    9 2 Отговор
    Ето го управлението на бойко! 11 години не може да се справи с неговите хора ромите! Как да гласуват хората за тебе ?

    Коментиран от #6

  • 3 Мим33

    7 0 Отговор
    Сега новия парламент,ако се състави е много важно,да вземе решения такива бандюги,още при първи опит за грабежи и убийства ,да промени закона и веднага да ги вкарва в зандана,за поне 10 години и до пълното им изкарване,ама с работа а,не лежане....
  • 4 Мисирка

    2 1 Отговор
    Тъпо е да държиш голями суми пари в портмоне до нощното шкавче и да не си заключваш къщата.

    Коментиран от #5

  • 5 ГЕРБ=БСП=ДПС

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мисирка":

    Крадат 2 вида хора, едните от глад, другите от алчност. На село, за да си гладен означава, че си или мързелив или пияница/наркомав/. Мързеливци и наркомани емигрират в градовете. Ако някога беше живяла в нормално село без маргинали. Нямаше да мислиш така. Там хората, са скромни и не се заключват. Всички горе долу имат еднакви неща. Еднакво богати са и еднакво бедни са в зависимост от гледната точка. Няма за какво да си завиждат. Няма особена причина да откраднат от съседа, защото същото го имат в дома си. Какво ще откраднат още една мотика или още един коса ... Или пък ще отидат да оберат ябълките, на комшията, докато ябълките в техния двор са още на дървото.
  • 6 ГЕРБ=БСП=ДПС

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "ПППП":

    Не харесвам Борисов. Обаче не понасям манипулатори като теб. Никой управляващ в България не се е справил с крадците, грабителите, изнасилвачите, убийците, побойниците ... И в изминалите 30 години, че дори и в изминалите 100 години. А дори между 1944 и 1955 г. комунистическата власт=държавата е грабила, биела, убинала ... хората. ГЕРБ са просто поредните ИЗЕДНИЦИ, също така и техните коалиционни партньори "Патриотите", "Воля", същите са и предшествениците им БСП, ДПС, НДСВ ...

    Коментиран от #7

  • 7 шушумига

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Той не е манипулатор,просто мисълта му е ограничена!
  • 8 Гого

    0 0 Отговор
    Събират за AMG за кмета, че общинските не стигат. От ДПС е кмета!