13 Април, 2021 06:18 8 242 4

Постоянен арест за обвинения от трагедията в столичния квартал Бенковски

  • убийство-
  • квартал бенковски-
  • софия-
  • постоянен арест

При инцидента загина приятелката на 56-годишния Атанас Соколов - Мария Кокилова. По тялото й бяха открити много следи от насилие

Постоянен арест за обвинения от трагедията в столичния квартал Бенковски - 1
Снимка: Фейсбук

Софийският градски съд остави за постоянно в ареста 56-годишния Атанас Соколов, който е обвинен, че е убил по непредпазливост приятелката си Мария Кокилкова, предаде БНР.

Жената беше открита мъртва в дома им в столичния квартал "Бенковски" в ранните часове на 8 април, а съдебните медици установиха множество следи от насилие по цялото ѝ тяло, включително черепно-мозъчна травма.

Съдът постанови най-тежката мярка за неотклонение като взе предвид, че макар и реабилитиран, Соколов има 3 стари присъди за престъпления под въздействие на алкохол.

Определението не е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1212

    45 1 Отговор
    Убил по непредпазливост - да пребиеш и разбиеш главата на някой по непредпазливост боже, боже тези БГ прокуратура и съд явно вече с 5-ти клас ги взимат. Време е на един да му разбият каскета по непредпазливост.
  • 2 Иван Грозни

    30 0 Отговор
    Значи богатия и корумпиран български съд неправилно е определил предишните присъди на убиеца вследствие на което има още една жертва. Голяма разследване и чистка трябва в съдебната система.

    Коментиран от #3

  • 3 Ми то им е наредено

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иван Грозни":

    Такива ценни кадри дет унищожават обществото да са с минимални присъди
  • 4 Адвокат София

    15 0 Отговор
    Българската прокуратура е репресивно учреждение за мачкане на политически врагове, рекет, обслужване на властта и личен просперитет на шайка неграмотни арогантни мързеливи безделници. Пожизнена ченгесарска хранилка, от която освен политически и криминални поръчки, друго не чакайте!