16 Април, 2021 11:03 2 896 3

Проговориха близките на кандидат-депутата, обвинен за търговия с гласове

  • кандидат-депутат-
  • търговия с гласове

Излъгаха от махалата тук нашите роми, че продава гласове и ни кара да гласуваме, каза майката на Сергей

Проговориха близките на кандидат-депутата, обвинен за търговия с гласове - 1
Кадър БНТ

По-строга мярка за неотклонение за обвинения за търговия с гласове Сергей Димитров от Петрич ще поиска Софийската градска прокуратурата. Само той е на свобода срещу "подписка " от 5-мата обвиняеми за купуване на гласове. Престъпната схема беше разбита преди дни, а прокуратурата оповести подробности вчера.

Сергей Димитров е кандидат – депутатът от "Българско национално обединение - БНО", който е задържан за купуване на гласове. Днес роднини на мъжа от Петрич отрекоха той да е част от престъпната схема.

"Излъгаха от махалата тук нашите роми, че продава гласове и ни кара да гласуваме. Признаваме си, че не отидохме всички родители, цялата тайфа, племенници, снахи, зетове не отидохме да гласуваме, за да не създаваме проблеми. Не отидохме да гласуваме, може да ни проверите имената", каза майката на Сергей Роска Димитрова пред БНТ.

Филип Димитров живее в същия квартал, от който е и семейството на Сергей. Според него е обществена тайна, че мъжът се занимава с търговия на гласове.

"Той раздава тук пари. Единственият той е, където си направи нещата тук, където е дал пари и не ги е дал, а само е обещал", каза Филип Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3333

    18 1 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Сергей Димитров е кандидат – депутатът от "Българско национално обединение - БНО", който е задържан за купуване на гласове. "
    Само от това изречение става ясно за какво става въпрос. Как не хванахте нито един купуващ за Герб, но веднага намерихте некъв манг*л да излъжете, че купува гласове за БНО пък точно.Толкова ли ви е страх от тоя Божков бе?
  • 2 Мюмюн

    9 0 Отговор
    Ади ва, мошенгия прай тоз измикяр. Не е кат тука по морето-мойти партнори дадоха на ръка на секи по педесе лев-ази котрол го играх. Подир секи влезна и фърга булутин на когото аз казах чи е от нашти. Кат роботи сичко стана, организацион пирфиктен. Башка и другите мераклии за дупетати дадоха, на рев и сополи висяха пред палата ми да дават паре на мен. Е...ко да прая-чувек сам, земах и от тях и барабар с парвите мющерии, завъртях буркана с некой лев. Ама стил требе тук, профисинализъм. И тъй-нашти спичелиха - на оня плишивия, дет думка даарето и скрибуци на циголка. Щото мойта Айша аресва песните му..нещу кючек и тайсан беше....
  • 3 сандьо

    0 0 Отговор
    сокерес ма