17 Април, 2021 16:41 2 793 3

Хванаха избягал мъж, съден за убийство

  • избягал-
  • съден-
  • убийство

Действията са проведени вчера, престъпникът е открит на територията на столицата

Хванаха избягал мъж, съден за убийство - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

След предприета от служители от ГДНП и техни колеги от ОДМВР-Бургас и СДВР операция, е установен и задържан 50-годишен бургазлия с наложена му от Апелативния съд в Бургас мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Действията са проведени вчера, мъжът е открит на територията на столицата. Срещу него се води дело на втора инстанция за престъпление по чл. 115 и чл. 216 от НК за убийство и увреждане на чужда движима вещ, като на първа инстанция бургазлията вече е осъден на 18 години лишаване от свобода.

Предвид тежестта на извършеното от него престъпление му е наложена мярка "задържане под стража". За случая е уведомена Окръжна прокуратура – Бургас, задържаният е конвоиран до затвора в морския град, където следва да изтърпи наложената му мярка.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питам

    13 1 Отговор
    А защо този който г е пуснал ,не лежи ,докато убиецът не е хванат . Какви са тези луди закони , направени за подкупи !
  • 2 Johansson

    4 0 Отговор
    Все за дребни престъпления съдят хората.
  • 3 Егати

    5 0 Отговор
    Свършиха ли осъдените издирвани убийци, та се хвалят с тези които ги пускат докато ги съдят?