Last news in Fakti

21 Януари, 2013 18:54 7 012 5

Простреляха българин в Гърция

  • простреляха-
  • българин-
  • гръцки мотористи

Раниха мъж от Сливенско в съседна Гърция. 48-годишният българин успял да намери убежище в родината ни. Той постъпил с огнестрелни рани в болницата в Петрич в нощните часове, съобщи Дарик радио.

След оказана първа медицинска помощ, раненият е транспортиран с линейка в столичния институт "Пирогов".

От полицията в Благоевград информираха, че мъжът е от село Стара река. Няма опасност за живота му.

Криминалисти съобщиха, че нашенецът е прострелян от минаващи по пътя гръцки мотористи в близко до България гръцко село, където бил на работа.

Според "Е-79" пострадалият разказал на полицейските служители, дошли в болницата, че без видима причина мотористи са открили стрелба по него докато се разхождал в гръцко село, където работил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нено

    1 0 Отговор
    В Александропулис режат гуми на коли с бг номера
  • 2 кик

    0 0 Отговор
    хахаха ама нали може и колите с бг номера да са а самите гърци
  • 3 i_marto

    1 0 Отговор
    Какво да им харесваме на гърци. Правят само простотии а после реват и се дерат за това че било криза. Ами как няма да е криза то не може да живееш и да печелиш като Германец или Англичанин и да работиш по 4 часа на ден както и да да гуляеш да стреляш по хората. СМОТАНИ ГЪРЦИ.
  • 4 аргат

    1 0 Отговор
    гръка е човек докато има пари в джоба свършат ли БЯГАЙ ДАЛЕЧЕ
  • 5 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    garcite sa strashni s..ni