Last news in Fakti

21 Май, 2021 15:06 2 295 9

Арестуваха четирима грузинци с фалшиви PCR тестове на Летище София

  • грузинци-
  • грузински граждани-
  • летище софия

Пътниците е трябвало да се качат на полет за украинската столица Киев

Арестуваха четирима грузинци с фалшиви PCR тестове на Летище София - 1
Снимка: БГНЕС

Четирима грузинци са били арестувани на Летище София заради фалшиви PCR тестове. Грузинските граждани били задържани след сигнал от летищния оператор за фалшиви тестове. Това е било установено след обаждане в лабораторията, откъдето уж били издадени документите.

Четиримата грузинци е трябвало да се качат на полет за украинската столица Киев. След сигнала до служителите на гранична полиция обаче, те са задържани за 24 часа.

По случая са съставени 4 заявителски материала. Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    14 0 Отговор
    Идвали са на визитация в Банкя. Нищо де.
  • 2 ВирОсолог

    18 1 Отговор
    c0vid Е ИЗМАМА, ЗАЩО ТОРМОЗЯТ ХОРАТА ❗❓😡😡😡😡😡😡😡

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 д-р Гей Билтс

    8 5 Отговор
    Някой вярва ли в тая глупост, проверили в лабораторията били, баш нашите калинки. Това се прави, за да свиквате, че който няма сертификата / не е сложил звездата подлежи на арест.
  • 5 мдда

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "ВирОсолог":

    Защото тази политика е наложена от политическия елит, и я използват за политически цели. Затова. Други въпроси имаш ли?!?

    Коментиран от #7

  • 6 Свиквачев

    6 5 Отговор
    Така ще е вече. В името на човечеството (уж), ще могат да те правят каквото си искат и когато си поискат, а останлите шилета ще ръкопляскат от обора, доволни и щестливи, че касапина се грижи за тях.
    Неизгодните ще бъдат премахвани под претекст ,че не са ваксинирани и върви спори и доказвай кой е ваксиниран и кой не.

    Коментиран от #9

  • 7 тоягата

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "мдда":

    Аз имам въпрос ако може!?
    Кога ще станат хората и вземат по една тояга, па все по главите на "политическия" елит? Ние сме повече от тях. Какво не ни достига, да изметем тия сатанисти?
    Или пък си заслужаваме съдбата?!

    Коментиран от #8

  • 8 мдда

    1 7 Отговор

    До коментар #7 от "тоягата":

    Eми ти ще идеш с тояга, ама има други които обичат да лапат шушоните на пингвина Радев, и неговото протеже Стефанчо Янев. Ккакво ще им направиш???
  • 9 АНОНИМЕН

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Свиквачев":

    Вярно! Документиран за първи път коронавирус по бройлери - 1930 г.; по хора - 1960 г. И оттогава щам след щама, мутант след мутанта! Същото и при грипнитe и пaрaгрипнитe вируcи, рecпирaтoрнo-cинцитиaлният вируc, мeтaпнeвмoвируcът, aдeнo-, ринo-, бoкaвируcитe...! Вcичкитe тия прeдизвиквaт OВИ и OРЗ! За грипните вируси вече правят ваксини, за КОВИД - също; остава да ни "зарадват" и с ваксини за другите! И контролирано, паспортизирано и ваксинирано на всеки 6-8-12 месеца стадото "процъфтява"!