Last news in Fakti

26 Май, 2021 14:00 2 763 3

Разбиха оранжерия за марихуана в Разград

  • наркооранжерия-
  • марихуана-
  • разград

Задържани са мъж и жена

Разбиха оранжерия за марихуана в Разград - 1
Снимка: МВР

Под надзора на Окръжна прокуратура – Разград, рано тази сутрин от служители на ГДБОП се проведе специализирана операция по линия на престъпления, свързани с отглеждането и разпространението на наркотични вещества.

Разбита е оранжерия с марихуана, намираща се в частен дом в околностите на града.

Задържани са семейство (мъж и жена), живущи на адреса.

В избеното помещение на къщата са намерени и иззети повече от 50 саксии с растения от рода на конопа, в напреднал стадий на растеж – готови за беритба. Оранжерията е добре оборудвана и снабдена с всички съоръжения, необходими за отглеждането на този род растения.

На брифинг, окръжният прокурор на Разград – Тихомир Тодоров, уточни, че по случая има образувано досъдебно производство и предстои да бъдат повдигнати обвинения за нелегалната дейност. „Работата по документиране и доказване на извършеното престъпление продължава под надзора на Окръжната прокуратура“ обяви в заключение прокурор Тодоров.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абдул от Кабул

    6 3 Отговор
    Скоро като орежем розовите насаждения, отглеждането на опиумен мак ще е основен поминак в територията.
  • 2 Диктатура бе

    13 1 Отговор
    А Зайо комшията ще го узаконява,македонските учени доказали че е лечебен.Кога ще ги стигнем макларъните??
  • 3 Кисинджър

    4 3 Отговор
    Па ние тука в САЩ, оти сме дИмокрация на джендърите им даваме по едно джойнтче безплатно, като се ваксинират. И понеже тук предимно сме тъпоглави и 90% наркомани, вече сме напреднали в имунизацията.
    От утре освен марихуанка, ще им даваме и по една малка "белина", та да завършим ваксинациите.