Last news in Fakti

2 Юни, 2021 06:48 3 654 24

Бизнесменът, нападнал Митко в Пловдив, застава пред съда

  • бизнесмен-
  • ивайло пенов-
  • продавачът митко-
  • съд-
  • пловдив

Ивайло Пенов беше задържан за 72 часа

Бизнесменът, нападнал Митко в Пловдив, застава пред съда - 1
Снимка: БНТ

Бизнесменът, нападнал продавача на чорапи от Пловдив, се изправя пред съда, предаде NOVA.

На 27 май Ивайло Пенов нападна известния Митко от арт-квартала „Капана”. Мъжът беше задържан за 72 часа.

Прокуратурата го обвини в причиняването на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Нападението предизвика вълна от съпричастност в града под тепетата, а ден по-късно стана ясно, че мъжът е бил агресивен и към други хора.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    42 4 Отговор
    Де полицията и съда да бяха толкова експедетивни когато циганите нападат и обират старците по селата.

    Коментиран от #21

  • 2 А такааа

    29 9 Отговор
    Този ще го осъдят, Митко ще почне ли да плаща данъци! И кога ще започнат и катунаджиите да ги съдят по същия начин!

    Коментиран от #7, #15

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Някой си

    20 6 Отговор

    До коментар #2 от "А такааа":

    Не ходи да краде, убива и изнасилва.
    Работи и си вади хляба.

    Коментиран от #9, #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Орел

    10 1 Отговор
    Не наричайте мухльото бизнесмен. Скача на този, който продава пет чифта чорапи за цял ден. Дали плаща на персонала заплата от 1500 лв или са на основна?
  • 12 друг

    8 5 Отговор

    До коментар #7 от "Някой си":

    И какво работи? Продава чорапи. От къде са тия чорапи? Мито платено ли е? Други неща платени ли са? Митко осигурен ли ? Данъци плаща ли?
    Тук на пазара в Плевен, на 100 метра от МВР, около 30-40 роми, ромки и ромчета, от години продават цигари, тютюн и чорапи. По твоята логика излиза, че не правят нищо лошо, нали?
    Загубени толерасти! Ромите ще ви подкарат на помпане и пак ще ги защитавате!

    Коментиран от #14, #19

  • 13 Хм...

    4 0 Отговор
    А колко ли ще са данъците на чалга певиците?! Всъщност, бакшишите им облагат ли се с данъци?
  • 14 Публикувано през 2016 г. по повод заведе

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "друг":

    "Всички фирми, попаднали в извадката на данъчните, отчитат никаква или минимална печалба, осигуряват персонала си на минималния осигурителен доход, но собствениците им са придобили скъпоструващо имущество.

    С неотчетените в заведенията приходи често са финансирани покупки на имоти, луксозни автомобили, яхти и други скъпи придобивки, допълват от НАП. Сред някои от характерните примери е собственик на две фирми, които стопанисват заведения, които са на загуба в последните 5 години, но физическото лице е придобило имущество за над 1,2 млн. лв.

    Коментиран от #16, #18

  • 15 Даааа

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "А такааа":

    Не, че защитавам този "бизнесмен", ама за да се стигне до тук(шамари) има нещо от преди тази случка! И да, ромчето продава чорапи (ама незаконно).... и утре този същия, ако реши да се облекчи на някоя "бяла" жена(без нейно желание) , защото му се е "при искало" да е..е...,какво правим?! Същият този ще бъде разпънат на кръст от тези, които го защитават сега. Така, че да сме по умерени в изказванията и обвиненията си към хора и действия от тяхна страна, защото не винаги знаем цялата история.

    Коментиран от #17

  • 16 Законите са еднакви за ВСИЧКИ

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Публикувано през 2016 г. по повод заведе":

    Да отива да копае на къра а не да ПРАВИ КОНТРАБАНДА И СИВ СЕКТОР С ЧОРАПИ.БАБИТЕ НА СЕЛО ВРЪЗКА МАГДАНОЗ НЕ МОГАТ ДА ПРОДАДАТ БЕЗ КАСОВ АПАРАТ.ПОДПУКАХА ГИ ОТ ГЛОБИ РАЗБРАЛИИИИИ.....И НА СИЧКОТО ОТГОРЕ БАБАТА Е ПРОИЗВЕЛА НЕЩО С СОБСВЕНИТЕ СИ РЪЦЕ А ТОА Е ТЪРГОВЕЦ КОНТРАБАНДИСТ...
  • 17 Значи,

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "Даааа":

    този, който е заснет на видео и има подадено и предишно оплакване срещу него, да не го закачаме. Но на "ромчето", което "продава чорапи (ама незаконно).... и УТРЕ този същия, АКО реши да се облекчи на някоя "бяла" жена(без нейно желание) , защото му се е "при искало" да е..е..", да му вържем въжето сега? И на всичкото отгоре четеш лекции по морал от типа "Така, че да сме по умерени в изказванията и обвиненията си към хора и действия от тяхна страна, защото не винаги знаем цялата история."?! Хм, прави ли ти впечатление, че в единия случай нещата вече са се случили, а във втория - предполагаш, че евентуално би могло някой ден да се случи?
  • 18 Ощеееее в сигалските махали има

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Публикувано през 2016 г. по повод заведе":

    Палати прогимназии и то незаконно построени боооооол ..........

    Коментиран от #20

  • 19 Освен това - септември 2020

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "друг":

    "Делът на сивата икономика в България е 21 процента, което се равнява на 23 милиарда лева, обяви президентът на КНСБ Пламен Димитров при отбелязването на Европейската седмица срещу недекларирания труд и сивата заетост. Димитров цитира изследвания, според които държавният бюджет губи по 400 милиона лева от недекларирана заетост. (...) Най-много недеклариран труд има в селското стопанство, услугите, строителството, хотелиерството, ресторантьорството и търговията". А на теб (потенциално) неплатените от продавача на чорапи данъци са ти трън в очите?!
  • 20 Има

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ощеееее в сигалските махали има":

    То и по морето ги има, ама не са на "сигани".
  • 21 Стив

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гадно":

    Ако имаш клипове,прати им, сигурен съм че няма да ги бавят
  • 22 Стив

    2 2 Отговор
    Спокойно,баба ти може да си продава продукцията без касов апарат,стига да е нейна,а за да го защитават толкова много хора, сигурно има причина,не мислиш ли?Сигурен съм ,че и ти можеш да тръгнеш да продаваш чорапи и няма да те закачат,ако не отвориш сергия де
  • 23 Аман от толерастия

    3 4 Отговор
    Тези, които защитават "бедното момче" - бизнесменът чорапопродавец Митко нека кажат колко пъти са си купували чорапи от такива търговци? А също и ония дето си хвърляха чорапите пред заведението...
    А после сигурно ще пишат коментари за това, че има сива икономика, че пенсиите са ниски, детските добавки са малко и т.н.и т.н.
    ато защитавате ц.иганските им "особености" и като искате да живеете като ц..га.ни айде у Анадола, Индия и други такива прекрасни места!
  • 24 Шамара

    2 1 Отговор
    Абе не оправдавам агресията в случая, ама и аз не харесвам като си пия кафето да ми се навират всякакви да продават или да просят! Ресторантьора сигурно не му е първия случай да се разправя с такива, които досаждат на клиентите!