Last news in Fakti

29 Юни, 2021 12:43 3 936 7

Шофьорка се блъсна в дърво и загина пред очите на внучката си

  • загинала-
  • шофьорка-
  • удар-
  • дърво

11-годишното момиченце е транспортирано за лечение в МБАЛ Монтана

Шофьорка се блъсна в дърво и загина пред очите на внучката си - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

63-годишна жена е загинала, 11-годишната ѝ внучка е пострадала при пътен инцидент в село Мърчево, съобщават от полицията в Монтана.

Инцидентът е станал на 28 юни 2021 г. около 11.40 ч. в с. Мърчево в общ. Бойчиновци с посока на движение към с. Владимирово.

63-годишна местна жителка при управление на лек автомобил "Пежо 206" с монтанска регистрация, с пътник в автомобила – 11-годишната ѝ внучка, вследствие на движение с несъобразена скорост с релефа на местността и състоянието на пътната настилка губи контрол над автомобила, излязла вдясно извън пътното платно и се блъснала в крайпътно дърво.

При реализираното пътнотранспортно произшествие жената водач е починала на място, а пътничката е транспортирана за лечение в МБАЛ Монтана с фрактура на долния десен крайник и таз, без опасност за живота.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и образувано досъдебно производство по чл. 343, ал. 1, б. "в", във връзка с чл. 342, ал. 1 от НК.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лесурскио поп

    7 1 Отговор
    И кво сега..ще дават на съд дървото ли бе...то и до такива абсурди не сме стигнали още, ама никога не е късно отново до о..ерем тавана.
  • 2 Тъпа държава

    19 0 Отговор
    Вие колко баби на 63г с внучки в колата сте виждали да карат с несъобразена скорост???.Представете си какъв лунен пейзаж и за какъв път става въпрос че да излезе от платното и да уцели дървото,и сега бабата виновна

    Коментиран от #6

  • 3 123

    0 11 Отговор
    Овца камикадзе..
  • 4 КАКЪВ РЕЛЕФ КАКВА ПЪТНА НАСТИЛКА

    2 1 Отговор
    ТАЗИ ВОДАЧКА ПО ТОПОГРАФСКА КАРТА ЛИ СЕ Е ДВИЖИЛА😬

    Коментиран от #5

  • 5 АПИ

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "КАКЪВ РЕЛЕФ КАКВА ПЪТНА НАСТИЛКА":

    Ми там "пътищата" са доста релефни!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 само питам

    2 0 Отговор
    дървото как е здраво ли е