Last news in Fakti

1 Юли, 2021 11:04 6 317 16

Пияната шофьорка, убила тийнейджър е учителка, опитала да измие кръвта от колата

  • пияна-
  • тийнейджър-
  • търнава

Жената не могла да спре автомобила и влачила тялото на момчето около 50 метра

Пияната шофьорка, убила тийнейджър е учителка, опитала да измие кръвта от колата - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Учителка е пияната жената, блъснала и убила 17-годишния Габи в Търнава, съобщи BulNews.

Припомняме, че пътният инцидент стана на 29 юни, на улица "Георги Димитров" в селото, а за него съобщи медията ни.

Габи, който родом е от Алтимир, е живеел със 70-годишната си баба, която се грижела за него, тъй като майка му живее и работи в чужбина. Той се прибирал от работа с велосипеда си, когато бил пометен на тротоара от лек автомобил "Ауди" А4. Колата била управлявана от 39-годишната В. В.

Жената не контролирала непрекъснато превозното средство и не осъществявала зрителен контрол върху пътното платно. Вследствие на действията ѝ настъпил удар с предната дясна част на колата ѝ в задната гума на движещия се пред нея велосипед. Жената не могла да спре автомобила и влачила тялото на момчето около 50 метра, а след това се опитала да измие колата си от кръвта. Малко след това пристигнал и баща ѝ, който я откарал до дома ѝ, разказват роднини за загиналото момче.

39-годишната жена е била задържана часове след катастрофата за срок до 72 часа, като от Апелативна прокуратура-София съобщиха, че същата има и други нарушения на пътя.

Колелото на убития тийнейджър е в полицията, но колата на учителката е в дома ѝ. Близки на момчето смятат, че се правят опити случая да бъде потулен.
Часове след катастрофата жители на Търнава затвориха временно пътя в участъка, където е станал фаталният инцидент.

И тази сутрин близките на починалия Габриел се събраха на мястото на трагедията, за да поискат справедливо правосъдие и да се поставят ограничители на скоростта.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Илчо

    9 9 Отговор
    В Бела Слатина и Търнава обикновено пияните са с колелата. Затова едно време имаше само 2 патрулки и 1 линейка и останалите МПС бяха рейсовете в ДАП-а. Всичко живо буташе и караше колелета.

    Коментиран от #10

  • 2 Чичо доктор

    31 10 Отговор
    Учителите са хора на бацо

    Коментиран от #5

  • 3 бачо

    48 1 Отговор
    Ако за такива случаи се дава доживотен,много ще се замислят дали да шофират пияни или дрогирани,знаейки какво ги очаква при едно птп,а сега едно че делото ще се влачи някоя и друга година,ами и накрая ще и дадат условна

    Коментиран от #11

  • 4 Това е

    44 2 Отговор
    ... срам и позор за професията!!!
  • 5 САНДОКАН

    16 3 Отговор

    До коментар #2 от "Чичо доктор":

    Много точно казано,
  • 6 Гешев

    24 5 Отговор
    Мен главата ми е пламнала, вие ще ме занимавате с глупости.
  • 7 Всеки даскал - гербаджия

    25 12 Отговор
    Всеки гербаджия - даскал.Учете се,мили дечица..

    Коментиран от #15

  • 8 мнение

    51 1 Отговор
    Вдички убийства с автомобил, след употреба на алкохол и дрога, са умишлени убийства, защото умишлено се нарушава закона и се сяда зад волана със съзнанието, че представляват опосност за другите участници в движението. Присъдите трябва да са за умишлено убийство и с ефективни присъди, а не условни!!! Докога човешкият живот в България не струва нищо???
  • 9 Реалност

    37 4 Отговор
    Не е виновна жената, вдигнаха и два пъти заплатата, а през последната година тъй като учителите не ходиха на работа е имала много свободно време и много пари и се е налагало да се напива всеки ден горката. Доживотен затвор, но не само за нея, а и за съдията който не я е осъдил за предишните и провинения.
  • 10 Бренишки

    20 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Илчо":

    Ми те тамо и радарите ги даваха на аренда. И който полисмен се издъни, го пращаха у Бела Слатина и Кнежа на ''специализация''. Затова там полицаите са разпасана команда и си играят игрите с бандюгите на местна почва. Точно там описах една случка с тъста ми. Бяха му откраднали от дома доста неща, м/ду които и дърворезачка''Щил''. Какво бе учудването му, когато есента, когато ходил да си реже дърва в гората(законно, разбира се), познал машината в бащата на кварталния. Когато го попитал от къде я има, отговорът бил, че си я купил от ''Практикер'' в София Ти да видиш наглеци. Разбира се, че имал скрити белези, които доказват неговата собственост, ама...
  • 11 гост

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "бачо":

    Не е необходимо доживотен. Необходима е само конфискация на колата независимо чия собственост е при каране пиян или дрогиран, дори без да е причинил ПТП без право на обжалване. Ако колата е чужда собственост водача да се оправя със собственика.
  • 12 Читател

    17 0 Отговор
    Имала е прегряване от много работа-бърнаут синдром. Мислела е за безплатната почивка на морето. Иска рано пенсиониране.
    Бог да го прости момчето.
  • 13 Егати и учителката

    9 0 Отговор
    И тя ще дава пример...........
  • 14 Роза

    2 2 Отговор
    За съжаление,докато има МПС и докато има алкохол,ще има и такива произшествия!Това е горчивата истина и трябва да я признаем!
  • 15 Шиташиба Сиготочи

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Всеки даскал - гербаджия":

    прост, прост...
  • 16 Габриел

    1 0 Отговор
    Учителка с Ауди?! Къде го има това по света?