Last news in Fakti

13 Февруари, 2013 17:18 1 921 3

Циката с белезници заради обира на трезора в Кърджали

  • обира-
  • трезор-
  • циката

Служители на Главна дирекция „Национална полиция“ задържаха перничанин във връзка с извършения в Кърджали обир на банков трезор. В операцията са участвали криминалисти на ОДМВР-Перник и Кърджали.
Акцията на служителите на Главна дирекция “Национална полиция“ е реализирана вчера на територията на Перник. Задържан е криминално проявеният Я.С. /36г./ , известен с прякора Циката. Той има 6 регистрации в полицията  - за принуда, кражби, противозаконно отнемане на моторно превозно средство, унищожаване и повреждане на чужда собственост.  По първоначални данни от разследването Цицката е съпричастен към извършения на 4 януари обир на банковия трезор в Кърджали.  Той е вторият задържан по това престъпление.

Припомняме, че при полицейска акция, проведена миналия месец отново на територията на Перник, в полицейския арест попадна криминално проявеният Р. Д. /36г./ -  Синбад.
Продължава издирването на третия заподозрян  в дръзкия грабеж  - 35 годишния перничанин Валентин Кирилов, с прякор Пуйката’.
Работата по разкриването на авторите на криминалното престъпление, извършено в Кърджали, продължава. На задържания вчера Я.С. предстои повдигане на обвинение и удължаване на мярката му за задържане на 72 часа.

Припомняме, че на 4 януари близо до ограбения трезор в Кърджали беше задържан 37-годишният пловдивчанин Славчо Магеров-Магера от Пловдив. Другите участници в обира успяха да избягат. В трезора бяха разбити 32 касети, след като бе проникнато през необезопасен прозорец. Тогава полицията откри 4500 евро, захвърлени от извършителите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 някой

    0 0 Отговор
    Цицката или Циката последно госпожа журналист?
  • 2 аватар като слънце

    0 0 Отговор
    Цицорестия. Хахахахаха!:))))))) Крил е плячката в пазвата...
  • 3 наблюдателен

    0 0 Отговор
    Еееее, преди да си поправите грешката статията по- хващаше око!:)) Цицки такива!:))))))))