16 Юли, 2021 14:37 3 260 8

Побеснял шофьор прегази крака на жена след разправия

  • долна митрополия-
  • битов скандал

Битов скандал в Долна Митрополия

Побеснял шофьор прегази крака на жена след разправия - 1
Снимка: БГНЕС

Мъж, прегазил с автомобила си 31-годишна жена след скандал в град Долна Митрополия, е бил задържан в полицейския арест, съобщиха от ОДМВР-Плевен.

Сигналът за постъпката бил подаден малко след 18.00 часа вчера в РУ-Долни Дъбник.

На място полицейските служители установили, че на ул."Хаджи Димитър", след битов скандал, 41-годишен от село Биволар е минал с лекия си автомобил през левия крак на младата жена. С фрактура, пострадалата е била откарана от близките си в "Спешна помощ", а впоследствие и в болницата в Плевен, където е била прегледана и освободена за домашно лечение.

По случая е образувано е досъдебно производство, сезирана е прокуратурата в Плевен.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан

    18 4 Отговор
    Ако питате мен, направо се сбогувайте с каквъвто и да е автомобил. Как си представяте милион Ганчовци в Софето да се наредят на някоя от двете станции да зареждат батериики по няколко часа. Или няма да има хора, или няма да има автомобили, второ мнение няма.

    Коментиран от #2

  • 2 Салахадин

    8 11 Отговор

    До коментар #1 от "Асан":

    За българина само магаре. Вчера на излизане от мол София гледам някакво леке с Ауди и регистрация СА 9803 ТР нападна друг чакащ на светофара шофьор. Полиция няма, а зяпачи много. Дано вдигнат рязко данъците на старите автомобили, друго спасение няма.

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Категория С и психопреглед всяка година

    4 2 Отговор
    За всеки фюрер на МПС какво е това на 10 години медицинско
  • 4 Механик

    7 1 Отговор
    Биволар е бил таткото на писателя. Селото се казва Биволаре. И там се "ръгат" с ножове, "окошарват" ги, "помитат" с колите си "бабички" и правят "яко" "мазало".
  • 5 Механик

    19 1 Отговор

    До коментар #2 от "Салахадин":

    Ти какво направи, докато другите "селяци" гледаха?
    Какво си мислиш, че като ходиш по моловете си станал по-малко селянин ли? Или те, другите трябва да взимат участие, а ти само да даваш акъл и заканително да посочваш с пръст?
  • 6 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Салахадин":

    Поредният повярвал си "хода на йемимйей" квартален дилър. А за зяпачите, щом не им скачат на тях, явно не е техен проблем. Така напредък няма да има
  • 7 Аладин

    5 0 Отговор
    Той бил гледал иначе вика зяпачи много, трябвало е тебе да те запука тоя от аудито... като си му запомнил номера, че чак тук да го изтипосаш що не звънна в полицията да подадеш сигнал бе шубе
  • 8 мечо

    0 0 Отговор
    селу биволаръ кву дъ гувориме повечи