Last news in Fakti

12 Март, 2013 09:58 4 217 3

Бременната Петя убита от скука

  • петя-
  • убийство

Вече е ясно, че 19-годишният Емил Азов и 23-годишният Михаил Миков са убили 19-годишната Петя Тодорова не заради нежеланата й бременност, а от скука. Това заяви в предаването на Нова телевизия „Здравей, България” Росен Йорданов, зам.-директор на Института по психология на МВР по повод жестокото убийство на бременната Петя.

„Ценностната система е много сериозно деградирала”, подчерта Йорданов.

Той разказа, че отношението на Емил, който е предполагаем баща на детето на Петя и неин убиец, е било много садистично.  „Самата идея така да са намери решение на този „проблем” е абсурдна, но тя отразява нивото на разсъждение и механизмите, с които тези хора се справят в живота”, добави експертът.

По думите на Йорданов, когато Емил си е признал, у него е нямало съжаление за стореното. „Съжаляваше единствено, че са го хванали”, добави той.

"Не знам какво ще се случи с тях, но това, което са направили е варварско", каза още психологът. Според Йорданов, много хора тепърва ще почнат да се мъчат да лансират идеята, че Петя е шантажирала убийците си. "Това обаче не е вярно", категоричен бе той.

По думите му хората, склонни към насилие, нямат представа за истински труд, за истински отношения. „Те живеят в една сюрреалистична картина, която рано или късно ги води до абсурдните идеи да извършат престъпление без реална мотивация”, каза Йорданов. „Този профил пасва на доста хора”, добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 0 Отговор
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    да бе да, а гошо е трамвай 24
  • 3 некой си

    1 0 Отговор
    Скоро иде третата световна война.Неминуемо след толкова продължителна рецесия идва депресия а след нея и голяма война.Изметта ще е на първите редици а на задните редове ще са психясалите интелектуалци.По бюрата пък ще са дрогираните юпита а най отгоре ще са олигарсите с техните изчадия.