21 Март, 2013 12:00 10 905 25

Отвличат Лара за да може Цветанов да се върне на власт

  • алексей петров-
  • отвличане-
  • лара-
  • стрелба-
  • баретата
Отвличат Лара за да може Цветанов да се върне на власт - 1
Снимка: БГНЕС

Евелин Банев не е споделял, докато беше в затвора, за никакви колумбийци и никакви африканци. Той обаче се зарече пред мен, че ако всичко това продължи с него, ще каже пред италианския съд с какво се занимават Цветан Цветанов, шефът на ГДБОП Станимир Флоров и Кирил Кирилов-Японеца. Това заяви Алексей Петров, чието дело днес бе отложено поради смъртен случай в семейството на един от съдебните заседатели.

Банев в знак на протест, се заричаше, че ще говори пред италианския съд, ако продължи това монтирано обвинение срещу него, за да разбере целия ЕС с какво са се занимавали Цветан Цветанов, Станимир Флоров и Кирил Кирилов – „Японеца“, съобщи Алексей Петров и уточни: "Реших да го кажа, за да бъда чист пред съвестта си и Господ".

Това дете в момента е залог освен на мълчанието на баща си, и на връщането на Цветанов отново на власт, поясни Петров.
 
Готов съм с ваша помощ (на медиите), да отида с г-н Флоров на детектор на лъжата, за да се провери дали аз казвам истината, и дали г-н Флоров знае кой е отвлякъл детето, категоричен бе Алексей Петров.

В отговор на въпрос каква е ролята на Японеца, Петров каза: "Аз цитирах думите на Евелин Банев пред мен, не влагам нищо лично. Само казвам, че Флоров и Цветанов са отговорни за това отличане. Най-малко, защото са заемали позициите министър и шеф на ГДБОП. Направете си изводите".

Алексей Петров  коментира и друг актуален въпрос, а именно кой стои зад стрелбата срещу Златомир Иванов -Баретата на стълбите на Съдебната палата. По думите му МВР е обезоръжило охраната на Баретата и не са изпълнили две прокурорски разпореждания да върнат пистолетите на бодигардовете. Причина за това според него е станал арестът на сина на Баретата в „Слънчев бряг".
Четири дни преди покушението съпругата на Баретата и охранителите му са направили опит да си върнат вещите и оръжието, но МВР е отказало въпреки прокурорските постановления. И аз питам кой ще провери версията дали Флоров е замесен в покушението срещу Златомир Иванов и какво се цели с това то да се случи точно отпред , каза още бившата барета.

В тези четири година управление на Борисов, той установи един стил на работа в МВР, който се състоеше в това да се монтират и фабрикуват престъпления на хора, които са неудобни.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 адон

    1 0 Отговор
    Според думите на Алексей Петров-много е прав...
  • 2 ян

    1 0 Отговор
    цветанов има деца,ако имаше и съвест
  • 3 ели

    1 1 Отговор
    Не знам какво да мисля, като че ще повярвам на Ал. Петров...
  • 4 arbo

    0 0 Отговор
    Не се пише ГДБОБ, нито ГДЛЕЩА, а се пише ГДБОП
  • 5 arbo

    0 1 Отговор
    отговор на въпрос каква е ролята на Японеца, Петров каза: "Аз цитирах думите на Евелин Банев пред мен, не влагам нищо лично. Само казвам, че Флоров и Цветанов са отговорни за това отличане. Най-малко, защото са заемали позициите министър и шеф на ГДБОБ. Направете си изводите". Хахаххаа ГДБОБ
  • 6 да да

    0 1 Отговор
    глупости без край....
  • 7 МММ

    1 1 Отговор
    По-голяма глупост не се е чувала последните дни
  • 8 Maurice

    1 1 Отговор
    Защо трябва да се пишат глупостите на най-големият престъпник в държавата?? Този може да казва каквото си иска. Самият факт, че Брендо и Петров са живи означава, че Цветанов и Флоров не се страуват от тях. Нали ако говореше истината, отдавна да беше гушнал букета от някой "масивен инфаркт". Цветанов не бил чист, а Петров от къде има толкова много фирми, печелещи стотици милиони годишно?? Кой е покровителствал подземния свят? От коя година Петров е в структурите на ДАНС и всичките й предишни формати?? Този от 20 години си шири пипалата. Убеден съм, зад него стоят и Маргините и Младен Михалев. Този ш...н помак ще излиза и ще говори за тъмни сделки и прочие. Явно Сър Гей Станишев му е обещал "справедлив" процес, ако удари едно рамо срещу ББ. Те комунягите доказаха, че освен мръсни номера друго не могат да правят. Най-голямата грешка на Боко Кратуната е, че не го гони до дупка за далаверите и измамите на тройната коалиция. Трябваше всички от триглавата ламя да бъдат натирени, ако ли не ЛИКВИДИРАНИ. Трябваше да се приеме закон за национализация на имуществото на ощетилите държавата. Трябваше да се посегне върху имуществото на онези които не плащат милиони данъци или са източили държавата с ДДС и прочие. Вместо това- НИЩО!!! Те затова сега хората са по улиците, ама не ми е ясно какво идва от тук на сетне??
  • 9 123-a

    0 0 Отговор
    - С М Е Ш Н И К -
  • 10 раа

    1 2 Отговор
    Айде, айде, чсно е, че Алексей Петров е измамник и престъпник, но нека не се залъгваме по това, много добре знаем, че беше натикан в ареста, защото знае много неща за Борисов!

    Коментиран от #16

  • 11 МАСКАРАТА

    1 1 Отговор
    Брей анализатори бе то ТРАКТОРА това му е работата да ТРАКА па на колко хора хляб дава ДА ТРАКАТ ПО КОМПЮТРИТЕ СТАТИИ!
    Тоя е голям работодател само че дето си е строшил зъбите не плюва всичките камъни и кво да го правиш боледува човека, то като не можеш да ядаеш качествено.
    Алеко Константинов: Всичките са маскари!
    НЕКА И МАСКАРА ДА Е НО ЗА НАРОДА ДА ГЛЕДА!
    ТАКАВА Е РЕЦЕПТАТА ДНЕС ЗА УПРАВЛЕНИЕ!
  • 12 коко

    21 1 Отговор
    Д..ба държавата дето най-големите престъпници са министър председател и вътрешен министър и отвличат деца и организират покушения...
  • 13 ТРАКТОРЧЕ

    0 0 Отговор
    Тоя трактор отдавна трябваше да е гушнал букета.
  • 14 cvete

    1 1 Отговор
    аз пък му вярвам, всички смешници са в парламента. Всеки ден се дъвчат едни и същи неща, Чакат все още заповедите на Борисов, а той се стяга за голф игрището в с. Божурец Община Каварна, при най - известния Кмет Цонко Цонев който подарява парцели за да му пазят гърба..

    Коментиран от #15

  • 15 pacoran

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "cvete ":

    Кво вярваш бе сигурно си на 16 години нали?
    Незнаеш как Алексей е направил парите си нали?
    Ще ти кажа с отвличания изнедване и рекет и в частност е правил чадър на наркоразпространители после основава лев инс!!
    Сега вярваш ли му че дрънка такива глупости че просто не е истина той е най големия престъпник за мене неможе Държавен служител сега да е милионер и да притежана лев инс неможе тва го няма никъде
  • 16 pacoran

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "раа":

    Ти вярваш ли че може да знае нещо тоя за Бойко и Цветанов найстина ли го вярваш а?
    Просто е дупе и гащи с престъпника станишев и му е казал че ако говори против ГЕРБ и БСП спечелат изборите ще го отърве от пандиза ей тва е истината според мене

    Коментиран от #17, #18

  • 17 аverche

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "pacoran":

    Бойко или цветанов ако искаха щяха да го вкарват в пандиза защото по време на мандата на герб го хванаха и го освободиха разбери го че ако вкарват един политик в пандиза трябва да вкарват всичките зaщoтo са kaтo свински черва всеки знае далаверите на другите ако някой пропеее знае че и сам се издъне за това баламосват народа те само се плюят един вдруг зада отклоняват вниманието на народа от истинските проблеми очевидно го успяват за мен всички са еднакви крадци и това ще продължава за съжаление
  • 18 Бай хой

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "pacoran":

    Тоя е съдружник на бойко борисов във фирми занимавали се със престъпен бизнес в Бургас.
    Щом като трактора е октопод то и буда е от същата глава крак или пипало както искаш го разбирай.
  • 19 Heinrich

    1 0 Отговор
    Ти,престъпнико мазен,започна и ти да даваш акъл и да размишляваш на глас.Кой те пусна на свобода,ти си опасен за обществото.От името на кого говориш на престъпника Ал. Петров или полицая Ал. Петров
  • 20 кик

    0 1 Отговор
    ми убийте боко бе..толкоз ли е трудно?тотално елиминиране на него и ескортът му..достаъ4но е ходил по паланки из прованса да реже ленти удобни моменти ммного
  • 21 Замислете си

    0 0 Отговор
    През мястото на отвличане минавам често и винаги там е имало патрулка, защото идват от резиденцията виповете ни, а в деня на отвличането не е имало?!!! Как да не се замислиш, че ченгелите са замесени. Цецо и Флоров са топ бандити, спор няма, но има и такива като Светльо Тренов, който взима директно пари от Сако, например.
  • 22 BеGе

    1 0 Отговор
    Че то цялата държава знае за нарко каналите на Боко ,Цеко и Кире ,ама наисе и ти ,като оная грешка на природата Яне Янев реши да ни отваряш очите.
  • 23 67890

    0 0 Отговор
    МВР са бандитска милиционерска групировка.
    Там се лъже най много,след това е съда.
  • 24 гнида

    0 0 Отговор
    Е това са думи достойни за 'Искрено и лично' не за пандиза.Много ми се искаше б.б. и цв.цв. да останат още малко и да смачкат трактора.За друго не ставаха , но хората изпречили се на пътя им биваха премазани.Според мене по-силните престъпници премазват по-слабите.
  • 25 СССР

    1 0 Отговор
    още ли летите в облаците не разбрахте ли че всички във власта от президента до шефовете на мвр и др институции взимат проценти от престъпленията които носят най големите печалби като трафиа на наркотици хора оръжие и тн ти който и да си би ли се отказал от няколко милиона ти може би да но те не и никога няма да го направят