Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 09:17 2 825 6

Издирват шофьора, блъснал и убил учителка във Враца

  • враца-
  • убийство

Полицията търси видеозаписи и свидетели на тежкия инцидент

Издирват шофьора, блъснал и убил учителка във Враца - 1
Снимка: БГНЕС

Повече от денонощие полицията във Враца издирва водач, който е избягал и се скрил, след като блъснал 57-годишна жена, пресичала булевард. Бурна реакция и в социалните мрежи, след като свидетел разказа, че шофьорът не спира и не оказва помощ на пострадалата.

Час след катастрофата блъснатата жена почина. Живеещи в близост до фаталния инцидент настояха за обезопасяване на пътя и мерки срещу зачестили катастрофи.

„Чухме силен сблъсък и много хора излязоха на улицата. Видяхме жената, която лежеше на пътя. Тя бе учителка на моето дете”, разказва Цветелина, която живее близо до мястото на инцидента.

„В района няма никакви камери. Този булевард е като някакъв скоростен път. Години наред ставаме свидетели на превишена скорост от много водачи. В този участък няма и добро осветление”, разказват други хора от града.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Убиецът на Милен Цветков

    17 2 Отговор
    Ако има кинти, да се предаде. Ще го пуснат, а в най-лошите случай ще е вкъщи с гривничка и ще кара на успокояващи чайчета и кремчета като мен
  • 2 Анонимен

    15 0 Отговор
    Този трябва да не излиза от затвора. Хем нагъл, хем страхлив.
  • 3 НЕВИНЕН Е

    7 17 Отговор
    КАЦАРОВ ИЗБИВА ПО 150 НА ДЕН, НЕ СЕ КРИЕ И КАКВО?
  • 4 Перо

    8 1 Отговор
    Полицията не разследва,а търси някой друг да им свърши работата и участниците в социалните мрежи и случайно присъствали хора да разкрият убиеца,а те да отчетат случая,като поредния “успешен” резултат от “оперативно-издирвателната дейност”!
  • 5 Соросоид

    5 0 Отговор
    Гледах предаването по бтв - проблемът е един, казва се Враца и врачански манталитет. Пресичат всеки ден до съседния квартал между колите и си траят. Питат ги защо не подават сигнали, не протестират, не си искат да им направят пешеходна пътека и камери, отговор "Мрън мрън". Същото и за чиновника от общината - това не можело, онова не можело. Я да излезат хората със сопите да блокират пътя и да видим няма ли да им направят осветление, камери и пешеходна пътека.
    Жалко за убитата учителка. А блъснатия джигит до 24 часа ще го установят. Поне в това нашите разследващи са добри. Друг е въпроса дали ще го осъдят.
  • 6 Врачаните

    3 0 Отговор
    Във Враца по булевардите в града се кара денонощно от 70 км/час до 150 км/час и то в градски условия!
    Никаква следа и контрол от пътна полиция!
    От общината никаква реакция!

    Всички пешеходни пътеки тип "Зебра" трябва да бъдат повдигнати!

    Преместваемите ограничителите на скоростта тип "полегнал полицай" не вършат никаква работа!Те се поставят месец май и се премахват през месец октомври.

    А останалите месеци кой ще пази пешеходците?!