11 Април, 2013 14:30 4 918 1

Поискали 2 млн. евро откуп за дъщерята на Брендо?

  • лара-
  • брендо-
  • откуп-
  • отвличане
Поискали 2 млн. евро откуп за дъщерята на Брендо? - 1
Отвлечената Лара

Неизвестен мъж се е обадил на спешния телефон 112  за да поиска откуп за отвлечената дъщеря на Евелин Банев-Брендо – Лара, съобщи сливенската телевизия Канал 6.

Обаждането е било в събота, около 21:15 ч., а мъжът поискал 2 млн. евро откуп е около 50-годишен и се е обадил от телефонна кабина в Сливен.

Телевизията уточнява, че говорителят на МВР - Сливен, е съобщил, че в събота действително е регистрирано подобно обаждане, като допълни, че  случаят се разглежда от Районна прокуратура – Сливен.

Обаждането е станало 10 минути преди последния автобус за няколко близки села, чиято спирка се намира до телефонните кабини, пише „Стандарт”.

За съжаление разговорите ни с шофьорите и кондукторите на автобусите не дадоха резултат, казват криминалисти. Двама мъже са били привикани в полицията. В момента се очакват резултатите от експертизата на гласовете им, която се прави в столицата.

Има голяма вероятност обаждането да е просто пиянски акт. Ние обаче сме длъжни да изчистим всички хипотези, коментират полицаи от Сливен.

10-годишната Лара Банева беше отвлечена на 5 март пред дома си в столичния квартал „Бояна” от трима маскирани и въоръжени с автомати мъже с BMW Х5. При отвличането беше прострелян шофьорът на момичето, който я водел на училище. До момента няма официална информация за Лара и тя продължава да е в неизвестност. Една от версиите за изчезването й е свързана с делото в Италия срещу баща й.

Евелин Банев е в италиански затвор, тъй като беше екстрадиран в Милано след арест в рамките на операцията „Кокаинови крале” миналото лято. В Италия Брендо е подсъдим като част от организирана престъпна група за трафик на кокаин от Латинска Америка за Европа. Срещу него има повдигнати обвинения и за пране на пари, спечелени от дрога и прехвърлени в швейцарски банки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    0 0 Отговор
    Тая статия да не е писана от цвъ.цв. Същите простотии като цвъцковите. Б....ци.