Last news in Fakti

18 Декември, 2021 04:46 2 855 3

Убиецът от Разград съжалявал за станалото, оставиха го за постоянно в ареста

  • пабло санчес-
  • убийство-
  • разград-
  • арест

Пабло Санчес и жертвата му имали чести конфликти, предимно за отглеждането на децата

Убиецът от Разград съжалявал за станалото, оставиха го за постоянно в ареста - 1
Снимка: БГНЕС

Разградският окръжен съд остави за постоянно в ареста Пабло Санчес, обвинен в убийство на съпругата си по особено жесток начин. Не беше уважено искането му да остане под домашен арест, за да се грижи за децата си. Съдът прецени, че той може да се укрие или напусне страната.

Мярката за неотклонение на Пабло Санчес беше гледана при закрити врата. В съдебната зала подсъдимият е казал, че съжалява за убийството на Силвия Петрова. Според данните по делото обвиняемият е разчленил трупа на съпругата си, за да го укрие, и първоначално не е признал за убийството. Прокуратурата настоя той да остане в ареста.

"Това деяние е изключително тежко, той няма постоянен адрес в страната, освен адреса, на който е извършено деянието. Той е с двойно гражданство - има мексиканско, има и испанско, което предполага възможността да се укрие", обясни зам.-окръжният прокурор Емил Енчев.

В съдебната зала обвиняемият е заявил, че съжалява и че е загрижен за децата си, както и че със съпругата си често са имали конфликти.

"Като конфликтите са били главно относно отглеждането на децата и неполагането на достатъчно много грижи от майката за тях. Но тези конфликти няма как да оправдаят това деяние", каза адвокатът на Санчес Драгомир Павлов.

В момента децата са при родителите на майка си, но обвиняемият е поискал те бъдат отглеждани от неговите родители в Испания.

"Предстои тепърва да се установява кой ще полага грижи. А и две от децата са родени в Испания", каза зам.-окръжният прокурор.

За случая е уведомена и Консулската служба на Испания.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 0 Отговор
    психопатите са големи манипулатори тоя убиец трябва да лежи до гроб
  • 2 жжжжжж

    2 5 Отговор
    рашката ще иска и този да пусне у тях. че и да ходи в чужбина . както съдията-куриер.
  • 3 Бойколандия

    2 0 Отговор
    Принципно убйиците ги пускат. От Август до Декември 3ти доказан убиец е на свобода като най се дразня на криминалния от пазарджик дето влачи детето 30 метра на пешаходна а присъдата му беше глоба 5 000 лева.