Last news in Fakti

31 Януари, 2022 13:18 4 459 20

Задържаха прегазилия 17-годишно момиче край Гоце Делчев

  • гоце делчев-
  • 17-годишно момиче-
  • шофьор

Повдигнати са му две обвинения

Задържаха прегазилия 17-годишно момиче край Гоце Делчев - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

17-годишното момиче, което беше прегазено на пътя между две села в Гоцеделчевско, по всяка вероятност е била жертва на насилие преди инцидента. Това е една от версиите, по които работят разследващите.

Вече са повдигнати две обвинения на 28-годишния шофьор, който е управлявал колата, прегазила момичето. Едното обвинение е за това, че не е спрял на време, когато е видял момичето на пътното платно, а след това е избягал от мястото. Второто обвинение е за това, че е шофирал след употреба на наркотици, което е негово второ подобно провинение. С постановление на прокурор обвиняемият е задържан за срок до 72 часа.

Все още няма обвинение срещу спътниците на момичето.

17-годишното момиче е било в автомобила на свой приятел, с когото по неофициална информация са имали връзка. Между двамата обаче възниква спор, който прераснал в насилие върху младата жена.

„Явно, че той е набил момичето, момичето преди това е бягало по полето, той я е настигнал, върнал я е пак в колата, след което или тя се е опитала да избяга, като е видяла светлините на другия автомобил, да скочи, за да я видят. Тя се е опитвала да се измъкне от автомобила, тъй като явно, че е била бита или е упражнявано върху нея насилие”, коментира зам.-кметът на Гърмен Владимир Донков.

Предполага се, че четиримата младежи от автомобила, който е прегазил момичето, въобще не са я познавали. С колата обаче те са преминали точно в момента, в който тя се е озовала на пътното платно в опит да избяга.

Какво точно се е случило разследващите се надяват да разберат от приятеля на момичето, за когото има данни, че е упражнявал насилие върху нея.

„Не живеят на семейни начала, там има някаква любовна драма. Били са гаджета, той е женен, тя не е женена. Тя е момиче. Станал е такъв битов инцидент, скарали са се и е възникнала драма между двамата”, заяви Владимир Донков.

Момичето е било дъщеря на разведени родители. Нейни познати я описват като много тиха и скромна девойка.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ясу

    2 51 Отговор
    Девойката се е хвърлила пред колата на другото момче. Не разбирам защо го задържат и му се повдига обвинение. А за наркотиците дори нямаше да се разбере ако не беше станал инцидент. Какво като е взел едно прахче? всеки е свободен да прави каквото иска в тази държава.

    Коментиран от #8, #14

  • 3 Извън фактите

    20 2 Отговор
    А бе тоя на снимката , вече поне 10-на пъти го задържат за последните няколко месеца...Пък уж е на 28 години ,а е оплешивял и вече в гръб ,както е сниман изглежда поне на ...50 :)))
  • 4 Така си е!

    12 10 Отговор
    В тая религия жената е животно!

    Коментиран от #7, #20

  • 5 Ясу

    1 24 Отговор
    да освободат ведна га момчето бласнало и прегазило момичето. тои не е виновен! ако не се с фарлила тя пред колата му тои немаше да а бласне! и какво като е зел наркотици? секи може да си зема какото иска! и да прави какото иска! ас кат искам да ми са изреди отбор юнаци си е моа работа нали така? плаштам им и си ма таковат.

    Коментиран от #6

  • 6 0000

    23 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ясу":

    Тихо, неграмотнико. Първо се научи да пишеш правилно
  • 7 ????

    13 5 Отговор

    До коментар #4 от "Така си е!":

    Хубаво е да се прочете нещо, преди да се пишат глупости! Неграмотник. Релиигите никога не са имали нищо общо в което и да е било зверство!
  • 8 Ще има и още

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ясу":

    Да, точно така - в "тази държава" всеки е свободен да прави всевъзможни бузугунлъци . В България обаче тази "свобода" би било добре да попадне под ударите на що-годе нормални закони. Защото да - сега ще се пише какво как е станало но в последствие най-многото което ще се случи ще е някоя и друга условна присъда. И не съдията ще е виновен за такава присъда.....
  • 9 Опрстухки

    18 0 Отговор
    Разврат , наркотици , болно мозъци, с женени , неженени Еми това е ,ето ви демокрация изсипняци
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    изрод чудовище убиец психопат
  • 11 Преди години

    10 0 Отговор
    Преди години край Ботевград на широкия път ми се стори, че нещо лежи на пътя.
    Намалих скороста и когато наближих, се вдигна крак във възуха.
    При заобикалянето видях, че всъщност това е "магистралка" която лежи на платното за движение и като види кола вдига крак.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 антрашпиц

    4 0 Отговор
    Аз вярвам в бг правосъдието.Убеден съм,че по-малко от три години УСЛОВНА присъда няма да му дадат !!!
  • 14 Мнение

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ясу":

    Бъркаш свободата с безотговорността към другите хора в обществото. Свободен означава да не подлагаш на риск живота и здравето на други хора!!! Ако вземеш дрога и да седнеш зад волана на автомобила, застрашаваш живота и здравето на хората около теб!
  • 15 Казах

    10 0 Отговор
    Скапания наркоман да бъде с отнета книжка и затвор за ъубийство лсед престъпна небрежност.
    Побойника-ром, който е изхвърлил бившата си от колата да бъде съден за умишлено убийство.
    Останалите са съучастници с по-малко или по-тежка вина.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Нарко-мани,мани

    6 0 Отговор
    Правили са и оферта за работа в Ю Кей да събира ягоди, чисто гола!Ман,галите са се опитвали да я закарат до летището но се оказва че нито един от тях не е имал редовно изкарана шофьорска книжка,и по не внимание са я прегазили.
  • 18 БПФ

    7 1 Отговор
    Стига сте ни занимавали с тая хъxрешка напaст. Да се избиват помежду си, на кой му дреме? Трябва да има смъртно наказание - сега можеше поне двама или трима от тия да бъдат разстреляни и да се ограничи популацията на скoтовете.
  • 19 Белчев от Гамбия

    3 0 Отговор
    Абе като чета - пияни, дрогирани, женени, пък извънбрачна връзка, бой, преследване, Реджовци, беенвета и некаква глупачка от катуна и некак си... Mi не ме трогва тая драма и носителите на такива "ценностти"!
    Жалко за хубавата ни Родина, ама с такъв мат:рял.... не става! Обречени сме!
  • 20 Така е

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Така си е!":

    Ама какво са виновни пътуващите, че момичето е изскокнало на пътя внезапно и че приятелят и се е държал с нея така както повелява религията му?