Last news in Fakti

1 Април, 2022 16:48 1 220 1

Повдигнато е обвинение на стрелеца от "Редута"

  • стрелец-
  • редута-
  • обвинение-
  • повдигнато

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на делото за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия

Повдигнато е обвинение на стрелеца от "Редута" - 1
Снимка: БГНЕС

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 55-годишния мъж прострелял друг в четвъртък в София.

Вчера около 14.20 ч. в магазин в кв „Редута“ обвиняемият К.Т. стрелял с пистолет по А.Г., като му причинил средна телесна повреда, съобщиха от обвинението. За подобно престъпление законът предвижда затвор до 6 години. Обвиняемият е осъждан и преди. Предвид съдебното минало на задържания и възможността да извърши друго престъпление, наблюдаващ прокурор е постановил задържането му за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на делото за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия, допълват от Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Войникът 🇧🇬 без армия

    3 0 Отговор
    За какво го е думкал? Не казвате! Не бе ,защото от години ходя до този квартал по работа и съм забелязал,че там живеят доста сухари с високо его ! Примерно за глупости се правят,като не преценяват -не си струва живота за такива тъпотии от сорта "Спрял си ми под балкона и двигателят на колата ти ме дразни" ," Спрял си пред къщата и дразниш кучето" , "Кара в насрещното по еднопосочна улица и въпреки това не прави път" ! Ей заради такива глупости тамошни сухари,комплексари правят голям проблем търсещи си белята от някой по въоружен от тях😄