Last news in Fakti

13 Април, 2022 07:55 4 225 9

Крадци тарашат къща след къща в столичния "Симеоново"

  • крадци-
  • симеоново-
  • обири

Последният случай е от понеделник срещу вторник през нощта

Крадци тарашат къща след къща в столичния "Симеоново"  - 1
Снимка: Нова телевизия

Серия от домови кражби в столичния квартал „Симеоново". Последният случай е от понеделник срещу вторник през нощта. Крадците са отмъкнали бижута, пари и ключовете на всичките автомобили на семейството, разказват от Нова телевизия.

Лицата на извършителите са заснети от охранителни камери. На други записи от началото на април месец пък се вижда как крадци се опитват да изместят охранителна камера с дървен кол. „В нощта срещу вторник са прескочили оградата, отровили са кучето на съседа. Това е станало около 03.00 ч. Не сме чули нищо. След това са обрали още няколко къщи”, сподели в ефира на „Здравей, България” един от потърпевшите.

„Нашият случай е от 2 април. На камерата се вижда как единият е прескочил оградата и е отворил на другия вратата. Не са успели да вземат нищо, защото не са могли да влязат в къщата”, разказа друга потърпевша.

По думите на жителите на квартала в района рядко патрулира полиция.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    8 5 Отговор
    Тия са за крадене, дори за конфискация, ако питате мен.
  • 2 бай Гъдю

    14 0 Отговор
    И около Варна, особено вилна зона Кранево, е така - къртят врати, чупят прозорци и крадат каквото им хареса. Едни и същи са, но полиция там няма.
  • 3 Симеонов

    24 1 Отговор
    Докато не се приеме закон за разрешение да се защитава частната собственост със собствено оръжие, няма да има оправия. Бойко вкара мутрите в полицията и нищо не им пука. Важното е да се рекетират шофьорите и да се крият в храстите.
  • 4 Мюмюн (Майкал)

    3 0 Отговор
    Тез наште апашунги са учат ут английскити тарикати, влазят у кащи да чорелят бижута часовници и ключове, ама кеша нещу ни ги кефи. Таз нашта даржава е развадник на крадци и убирджии-ако туй са приема за някакав вид рабута, явну сми швицерланд на балканити.
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    гадове
  • 6 Данъчен инспектор

    5 0 Отговор
    Плащайте данъци пък разчитайте на патрулна кола, те сега пестят за да могат да развозват шефовете а не да обикалят района.
  • 7 КЪНДИЛОТО

    2 0 Отговор
    В БАНКЯ ,В БАНКЯ КЪВ ГО ДИРИТЕ ТУКА ТОЯ МИ ПРИЛИЧА НА ТАШУН-КОСАПА
  • 8 Симеоновец

    5 0 Отговор
    Ами къде ни е полицията бе, Рашков? Върши си работата, че ни писна и от крадци и от кучета и от вас.
  • 9 Перо

    1 0 Отговор
    В тези райони никога няма полиция! Полицейското управление,обслужващо район Витоша отдавна е абдикирало от функциите си. Има един квартален в Драгалевци,на площада,който си посещава приемната от време на време и това е всичко!