Last news in Fakti

29 Май, 2013 15:36 10 508 1

Цеци на подсъдимата скамейка за палеж на кюстендилска дискотека

  • цветелин иванов-
  • цеци-
  • подсъдима скамейка-
  • палеж-
  • кюстендилска дискотека
Цеци на подсъдимата скамейка за палеж на кюстендилска дискотека - 1
Снимка: "Е-79"

 Управителят Цветелин Иванов – Цеци е драснал клечката на дискотека „Планета Пайнер“ в Кюстендил вчера, съобщи "Е-79". Полицията е задържала за 24 часа 31-годишният Иванов, като в момента той е изправен на подсъдимата скамейка по Указа за борба с дребното хулиганство. Цеци е зет на собственика на най-голямата дискотека в Кюстендил Иван Лудачки.

Припомняме, че вчера Цветелин бе изведен в нетрезво състояние от дискотеката. Той е оказал съпротива на полицейските служители и нанесъл удари на един от тях, счупил е пожарникарски помощни средства. След като е освидетелстван от медицинския екип, е заведен в РУП Кюстендил за снемане на обяснения, след което е задържан.

За щастие пожарът се е размина без други пострадали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    0 1 Отговор
    ами човек откача понякога.