Last news in Fakti

16 Май, 2022 12:08 965 4

Обвиненият за злоупотреби остава по домашен арест

  • борислав колев-
  • ам хемус-
  • аферата хемус

В мотивите си съдът записа, че става дума за обвинение в тежко престъпление

Обвиненият за злоупотреби остава по домашен арест - 1
Снимка: БГНЕС

Обвиненият за злоупотреби с пари за строежа на магистрала "Хемус" Борислав Колев остава под домашен арест. Той поиска от Софийския градски съд да промени мярката му за неотклонение в по-лека, съобщи БНР.

В мотивите си съдът записа, че става дума за обвинение в тежко престъпление и въпреки, че е под домашен арест може да се грижи за семейството си.

"Пет месеца и половина съм арестуван. Аз съм единственият лично заинтересован разследването да стигне до край и истината да излезе наяве," каза Колев пред съда.

Решението на съда не е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поне стотина

    3 0 Отговор
    има като него !
  • 2 провинциалист

    2 0 Отговор
    Борислав Колев? Кой пък беше този? Той ли тръби наляво и надясно колко пътища бил направил? Хайде малко по-сериозно!
  • 3 Тома

    1 0 Отговор
    Направо ме изкърти наименованието обвинен за злоупотреба.Че този си е обикновен бандит и далавераджия.Каза ли на кого щеше да носи парите.
  • 4 XYZ

    1 0 Отговор
    Сега се чака решението на ВСС на 18 май! Те сигурно ще измислят нова причина за отлагане! И тези, които пък точно на 18 май решиха да протестират /дали е случайно съвпадението или по-скоро не е/, да се насочат към истинските виновници на сегашното дередже, да отидат пред съдебната палата или където заседават и .....! След това да се насочат към Банкя - и там има работа за вършене - например да прекопаят градината на баце им Бойко! Така се решават наболели проблеми!