Last news in Fakti

29 Септември, 2022 14:10 2 513 7

Задържаха млад шофьор в колата му, лежал с пистолет в ръка на АМ „Хемус“

  • задържан-
  • шофьор-
  • пистолет-
  • ам хемус

Мъжът не е изпълнил разпореждане да отвори вратата, която е била заключена, затова последвали действия за принудителното му извеждане от автомобила и изземване на оръжието

Задържаха млад шофьор в колата му, лежал с пистолет в ръка на АМ „Хемус“ - 1
Снимка: shutterstock

Задържаха шофьор в колата му, заспал с пистолет в ръка на АМ „Хемус“, съобщиха от полицията. Малко след 7:00 часа тази сутрин е получен сигнал за шофьор, който криволичел по автомагистрала „Хемус“, посока София.

При обход на участъка - към 346 км на магистралата - униформените са установили спрелия в аварийната лента автомобил. На шофьорската седалка е лежал мъж и държал оръжие в ръката си.

Мястото е било обезопасено, а за съдействие пристигнал екип на сектор „Специални тактически действия“ към ОД на МВР-Шумен. Мъжът не е изпълнил разпореждане да отвори вратата, която е била заключена, затова последвали действия за принудителното му извеждане от автомобила и изземване на оръжието.

Установена е самоличността му - 21-годишен мъж. Газовият пистолет не е регистриран по определения ред, а колата е с прекратена регистрация, след като му бил съставен акт за дрифт в началото на септември в Търговище.

Той е правоспособен водач от година и половина и е многократно е глобяван за превишение на скоростта. Младият мъж е задържан за 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всеки

    10 0 Отговор
    си е башка луд !

    Коментиран от #2

  • 2 Сменям си ник-а

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Всеки":

    Ако е луд да отива във WC-то и да започна да яде.
  • 3 Иво

    14 5 Отговор
    Това е било постановка за да не забележат как през това време покрай тях са преминали няколко буса с мигранти но мисловната дейност в МВР винаги е била ограничена.
  • 4 Също като

    9 6 Отговор
    бандит методиев борисоф
  • 5 1233211

    14 1 Отговор
    Лежал на магистрала.... Лежал на седалката на автомобила на магистралата...
  • 6 Смешно

    8 0 Отговор
    Тоя да не се мислел за Бойко мутрата?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.