Last news in Fakti

17 Май, 2022 22:59 2 879 11

Пуснаха Георги Йомов от СДВР

  • георги йомов-
  • сдвр-
  • стрелба-
  • бензиностанция

Баща му и брат му остават в ареста

Пуснаха Георги Йомов от СДВР - 1
Снимка: Нова ТВ

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов е пуснат от СДВР, след като бе разпитан по случая със стрелба на бензиностанция късно снощи, съобщи бТВ.

Той е бил изведен през административния изход.

Баща му и брат му остават в ареста.

Малко след 22 часа снощи на телефон 112 постъпва сигнал за въоръжен мъж на бензиностанция на Околовръстното шосе. Минути по-късно следва второ обаждане, този път с информация за двама простреляни – на 26 и 36 години, с огнестрелни рани в краката. Пристигналите на място полицаи оказват първа помощ на по-тежко пострадалия.

На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и един 9-милиметров патрон. По неофициална информация от МВР мъжът, възпроизвел изстрелите, е бащата на футболиста от ЦСКА Георги Йомов. Самият той също е бил на мястото, въпреки че първоначално отрече пред клуба на червените. Пред бензиностанцията е открит и автомобилът на футболиста. На нощните кадри виждаме и приятелката на Йомов - фолкхевицата Ариа, която също отрече в социалните мрежи да има нещо общо със случая.

Причините за стрелбата се изясняват.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    20 2 Отговор
    Баце като искаш да возиш Ария ще си носиш посшедствията, това е. За розово отдолу, робувам, слугувам, картини рисувам!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хан Ауспух

    19 3 Отговор
    Това мангасарче трявбва да лежи в затвора 18 години!
  • 4 Инспектор Дю дю

    16 0 Отговор
    Тези докато се скатаваха за да уредят нещата дори ПР са си намерили. Преди няколко часа навсякъде, където могат пуснаха координирано, как са предали "законно притежаванито оръжие" и внушението, че не били стряляли с бойни патрони, а със "стоп патрони" само дето единия не го убиха с тях !? Това разбира се противоречи на полицейското инфо по-рано за намерени три гилзи и един неизстрелян 9 мм патрон и за изпаднал проектил (куршум) от крака на единия прострелян, когато са му оказвали първа помощ! Да не се подминава и факта, че футболето и фолкарката лъжеха нагло, че не са били там! Почнаха вече да замазват нещата! Не ви ли прави впечатление, че освен две имена нищо не се знае за другите, т.е. умишлено се крие? Явно не са "непознати", както лъжат Йомови и си имат "бизнесче" отпреди това ? Но на кой му пука до два дена никой нищо няма да помни!
  • 5 кУмУнист

    11 4 Отговор
    Дано брат ти и баща ти да ги насилват фенове на Левски в затвора.
  • 6 кУмУнист

    11 5 Отговор
    Оранжевият припок уж не беше там, а то какво се оказа, че припока се посрал да не го бият и извикал тати да му помогне, а сега ако имаме нормална държава тати ще лежи 30 години в цсз и ще го направят жена.
  • 7 Перо

    16 0 Отговор
    Мила родна картинка с футболисти,фолкпевици и мутри с прилежащите аксесоари: спортни коли с чалга музика до дупка и гърмежи! БГ демокрация и мозък на пиле!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Софийския Затвор

    6 2 Отговор
    В затвора вече точат шпагите за настаняването на баща му, Гошо Апостола и Сашо Буфера чака с нетърпение женственият баща на Йомов
  • 10 кУмУнист

    3 1 Отговор
    Сега в ЦСЗ да ги любят огромни космати жители на Столипиново с още по огромни парафинирани сонди.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.