Last news in Fakti

8 Юни, 2013 22:13 7 056 0

Топ ченге в Гърция хванало българката с дрога

  • "мис българия 2007 г"-
  • българка-
  • дрога

Шармантната блондинка снабдявала хай лайфа на Атина с наркотици след разбиването на „Микрияни“

Гръцко топ ченге, разбило преди месеци мрежата на наркодилъра Микрияни, стои зад разкриването на последната мрежа за пласиране на дрога в Атина. При полицейската акция беше арестувана красива и руса българка. Силите на реда предполагат, че тя е основният двигател на разпространението на наркотиците, съобщават гръцките медии.

Според полицията задържаната е 27-годишна с инициали М.И.. Свидетели я описват като шармантна дама, която получавала покани за най-луксозните партита и заведения. Допълнителен плюс било, че тя се представяла като победителка в конкурс за красота в България. С русата си коса и перфектните си мерки тя с лекота станала постоянен посетител на светските събирания на атинския хай лайф.

„Долче вита“ на българката приключил, когато при обиска в луксозния й апартамент в тузарското атинско предградие Глифада, зад фалшива стена е било открито огромно количество дрога и оръжие. Намерени са еротични атрибути и лента, с надпис "Мис България".

Вътре в апартамента са открити и иззети близо 170 грама кокаин, 230 грама хероин, 8,5 кг на суров коноп, 450 хапчета екстази, кафяв прах с неизвестен химически състав, вероятно хероин с тегло 850 грама и бял прах с неизвестен химически състав, вероятно кокаин, с тегло 1,230 грама. Какъв е съставът на последните две съставки ще стане ясен при анализ от специализираната полицейска лаборатория.

Освен това в разбитата нарколаборатория са намерни:

• Автомат „SCORPION“ с пълнител

• 34 патрона калибър 7,65 mm за автомата.

• хидравлична преса

• метални калъпи за дрогата

• Два цилиндрични хидравлични метални автомобилни крика, които по всяка вероятност са използвани при изготвянето на дозите от наркотици

• Електрическа бъркалка

• Две метални сита

• електронна везна.

• Метална лъжица с видими следи от хероин.

• Осем страници с ръкописни бележки с посочените суми и количества наркотици.

Запознати коментират, че хванатите наркотици са достатъчни българката да прекара дълго в гръцки затвор. Полицията смята, че в апартамента на българката е бил разпределителен център, който се опитал да запълни вакуума от разбиването на „аферата Микрияни“.

Запознати с трафика на дрога коментираха за Факти.бг, че все повече българи и българки се нагърбват да стават мулета. Миналата година 45-годишна българка беше хваната на албанската граница да пренася в Гърция хашиш с колата си. При разследването се установи,че тя от години работи в южната ни съседка и има постоянна работа. Все още не е известно какво е накарало българката да се забърка и с трафик на дрога…


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА