Last news in Fakti

10 Юни, 2013 12:06 5 910 0

Мария Шушкова е задържаната българка с дрога в Атина

  • мария шушкова-
  • дрога

27-годишната българка Мария Шушкова, за която гръцката полиция твърди, че е бивша "Мис България", е заловена в операция "Хипермаркет". Това съобщи „Стандарт“.

27-годишната Мария Шушкова е разпитана пред прокурор в Атина по обвинение за трафик и разпространение на наркотициа. Целта на атинската полиция е да се докопа до признания за ролята на гръцкия й благодетел, който я вкарал в бизнеса с наркотици. Не е ясно как Мария се свързва с титлата "Мис България", твърдят наши полицаи.

Гръцките медии я определят българката като женския „Пабло Ескобар“.

Интересът към Мария се появил, след като станало ясно, че е любовница на един от големите наркобосове в Атина. Агентите го проследили да изпраща набедената за мис Шушкова до дома й и им направи впечатление, че влюбените гълъбчета винаги носят багаж със себе си. Когато нахлули в жилището в "Глифада", се оказало, че домът на Мария е не просто склад, а цяла нарколаборатория.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА