15 Август, 2022 11:56 3 426 7

Прокуратурата потвърди: Съпругата на Удо Ланге и задържаният за убийството са имали лични отношения

  • удо ланге-
  • кладница-
  • делта хил

Швейцарският бизнесмен Удо Ланге беше открит мъртъв в дома му в пернишкото село Кладница

Прокуратурата потвърди: Съпругата на Удо Ланге и задържаният за убийството са имали лични отношения - 1

Съпругата на Удо Ланге и задържаният за убийството на бизнесмена имали лични отношения. Това стана ясно на съвместен брифинг на Окръжна прокуратура-Перник и ОД на МВР-Перник по повод действията по разследване по воденото досъдебно производство за умишлено убийство в с. Кладница.

Швейцарският бизнесмен Удо Ланге беше открит мъртъв в дома му в пернишкото село Кладница. Пристигналият на място лекарски екип не е установил следи от насилие. По време на аутопсията обаче е открита рана в долната дясна част на шията, през която е засегнат белият дроб.

Швейцарският бизнесмен е женен за българка и живее отдавна в нашата страна. Двамата са имали предприятие за силиконови изделия, което преди няколко години продали на шведска компания.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    15 2 Отговор
    Условна ще да е. Друго няма как!
  • 2 Бай Онзи

    22 2 Отговор
    Уважаеми журналисти от факти , защо не публикувате материал за това че ПРОКУРАТУРАТА е ОСЪДЕНА (НА ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ) ! да запрати близо ДВА МИЛИОНА ЛЕВА !!! По делото октопод ! Без право на обжалване ! 2 милиона от джоба на данъкоплатеца , кефите ли се цаца каскет и прочие набедени юристи ??,
  • 3 До сега беше по любов

    6 0 Отговор
    От сега ще е по принуда ...кекса
  • 4 Всички знаят

    10 0 Отговор
    Абе, в кримито следствието и прокуратурата имат някои редки попадения, но в големите кражби и унищожението на България са бетон! За това властта ги държи и им плаща!
  • 5 Бай Онзи

    6 1 Отговор
    Защо от факти продължавате да НЕ ПУБЛИКУВАТЕ информацията че прокуратурата е осъдена окончателно(без право на обжалнане) да запрати близо 2 МИЛИОНА по делото октопод ? Мтого ли се уплашихте от каскета ири просто ближете ?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Перо

    0 0 Отговор
    Търсете БГ гювендията!