25 Август, 2022 07:43 1 634 5

Обвиняемият за убийство на Удо Ланге се изправя пред съда

  • удо ланге-
  • убийство-
  • съд

Швейцарският бизнесмен беше намерен мъртъв в комплекса „Делта Хил”

Обвиняемият за убийство на Удо Ланге се изправя пред съда - 1
Снимка: БГНЕС

57-годишният мъж, обвинен за убийството на швейцарския бизнесмен Удо Ланге, се изправя пред съда с искане да бъде освободен от ареста.

Ланге беше намерен мъртъв преди две седмици в гаража на дома му в комплекса “Делта Хил” край Перник. Денонощие след първоначалния оглед на труда разследващите установиха, че се касае за убийство.

Ден по-късно беше задържан и Борислав Панев. По данни на разследващите на 11 август той издебнал Ланге в гаража му. Първо го зашеметил с електрошок. След това се качил на гърдите му, като му счупил няколко ребра и причинил кръвоизлив на белия му дроб. През това време притискал памук с хлороформ към носа и устата на бизнесмена.

Мотивът за престъплението е интимна връзка между Панев и съпругата на убития - Елизабет.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ром Бакарди

    1 0 Отговор
    Идиниа вав гроба-другиа вав затвора.....чиста работа! Сига - парете! После- младото лъвче! Таз черна вдовица я утпишете, парвия билет и газ към швейцария, там сред баирите, шоколада и мармотите ша си живей живота.
  • 2 Абвгд

    3 0 Отговор
    А жена му?! Поръчителката?!
  • 3 Бай Лисан

    1 0 Отговор
    " Денонощие след първоначалния оглед на труда разследващите установиха, че се касае за убийство."

    Така е мисирки, убийство, ама си е труд. Сега полицайте да проверят дали са спазените правилата за безопасни условия на труд, и дали е проведен първоначален инструктаж на работното място.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.