Last news in Fakti

22 Август, 2022 15:27 2 052 1

Искат арест за мъж от Габрово, обвинен в убийство

  • габрово-
  • убийство-
  • прокуратура

Разследващите и Прокуратурата ще преценят какви експертизи ще бъдат назначени

Искат арест за мъж от Габрово, обвинен в убийство - 1
Снимка: БГНЕС

Окръжната прокуратура в Габрово ще поиска от съда постоянна мярка задържане под стража за 42-годишния мъж от Габрово, обвинен, че е пребил до смърт жената, с която живеел. Продължава събирането на доказателства, съобщи БНР.

Искането за постоянен арест на 42-годишния мъж, обвинен в умишлено убийство на жената, с която живеел, ще бъде внесено утре в Габровския окръжен съд, посочи говорителят на Прокуратурата Пламена Дичева.

По случая има веществени доказателства, иззети от жилището, където е извършено престъплението.

Разследващите и Прокуратурата ще преценят какви експертизи ще бъдат назначени.

На този етап от процесуално-следствените действия се очертава комплекс от причини, довели до убийството: злоупотреба с алкохол, липсата на задръжки и ревност между партньорите, посочва прокурор Дичева.

Задържаният се препитава с дърварство и е познат на разследващите. Преди близо година беше задържан след улична свада, в която рани с нож нападателите си.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиган е значи

    2 1 Отговор
    помолете му се, ако му е удобно да го арестувате и бели чаршафи, три пъти храна, Интернет, отопление..... може пък да се съгласи...